Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

To Mαρούσι θα τιμήσει τους Μπαρτζώκα-Γκατζούλη!

To Mαρούσι θα τιμήσει τους Μπαρτζώκα-Γκατζούλη!
Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 - 19:39

Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του στον αυριανό (16/11) αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τη Euroleague! Μετά τον αγώνα με τα αδέρφια μας, ο Θρύλος θα επιστρέψει στις εγχώριες υποχρεώσεις του.

Την Κυριακή (19/11, 20:15), οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας το Μαρούσι και η αναμέτρηση θα είναι ξεχωριστή για δύο «ερυθρόλευκους»! Συγκεκριμένα, η ομάδα των Βορείων Προαστίων θα τιμήσει τους Γιώργο Μπαρτζώκα και Ανδρέα Γκατζούλη, οι οποίοι έγραψαν τη δική τους ιστορία στο Μαρούσι..

Η ανακοίνωση του Αμαρουσίου:

«Το συγκεκριμένο αγωνιστικό ραντεβού, εκτός των άλλων θα δώσει την ευκαιρία στο Μαρούσι να τιμήσει δυο “δικούς του” ανθρώπους: τον προπονητή των “ερυθρολεύκων” Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος ως αθλητής αγωνίστηκε όλη του την καριέρα με τα “κιτρινόμαυρα” (από το παιδικό μέχρι την ανδρική ομάδα) αλλά και ως προπονητής οδήγησε την ομάδα στη μοναδική αλλά αξέχαστη πορεία στην Ευρωλίγκα την σεζόν 2009-10 (ως το ΤΟΡ-16) και παράλληλα στην κατάκτηση της 3ης θέσης στην Α1 και επίσης τον επί σειρά ετών γυμναστή, Ανδρέα Γκατζούλη ο οποίος συνέδεσε την παρουσία του με την κατάκτηση του Σαπόρτα και τις μεγάλες πορείες που ακολούθησαν».

*Photocredits: maroussi1896.gr

Διαβάστε επίσης