Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «απελευθερωμένος» Κάνααν έτοιμος για πρωταγωνιστής!

Ο «απελευθερωμένος» Κάνααν έτοιμος για πρωταγωνιστής!
Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 - 11:03

Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» εύκολα το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά, έχοντας στη «ζώνη του λυκόφωτος» τους Πίτερς (25π.) και Κάνααν (23π.). Με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι αξίζει να ασχοληθούμε με τον δεύτερο.

Ο Αιζάια Κάνααν «μίλησε» και αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι ότι μπορεί να ηγηθεί και να πρωταγωνιστεί. Και έδειξε ξανά ότι είναι επαγγελματίας με τα όλα του και ικανός να σηκώνει το ΣΕΦ «στον αέρα»! Γιατί επαγγελματίας μπορεί να είναι κάποιος και χωρίς να είναι… εκρηκτικός. Μπορεί να είναι συνεπής, όπως είναι ο Κάνααν, αλλά δίχως να έχει την… εκτόξευση του Αμερικανού. Είναι άνθρωπος των μεγάλων αγώνων, το είδαμε στα ματς με της Ευρωλίγκας.

Δεν τον μάθαμε χθες, είναι η αλήθεια. Τον ξέρουμε τον Αϊζάια Κάνααν. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Τέτοια βράδια δεν έρχονται… τυχαία για εκείνον. Είναι στο ρεπερτόριό του. Τα «έχει». Ο Αμερικανός μπόμπερ του Θρύλου απέδειξε ξανά ότι έχει «μπει» στην ομάδα και ότι δεν πτοείται. Και ενόψει της απαιτητικής σεζόν ο κόουτς Μπαρτζώκας ξέρει ότι έχει στα χέρια του ένα «υπερόπλο», έτοιμο και… οπλισμένο.

Διαβάστε επίσης