Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μήτρου-Λονγκ: «Να είμαι ο εαυτός μου και να βοηθήσω να έρθουν νίκες»

Μήτρου-Λονγκ: «Να είμαι ο εαυτός μου και να βοηθήσω να έρθουν νίκες»
Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 - 14:30

Όπως σας ενημερώσαμε λίγο νωρίτερα, ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ είναι εδώ! Ο Ελληνοκαναδός έφτασε στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Θρύλου και πιάνει άμεσα δουλειά και να βοηθήσει τους Πειραιώτες.

Ο Μήτρου-Λονγκ έρχεται με όνειρα και φιλοδοξίες και ο Ολυμπιακός ποντάρει στην εξαιρετική του ποιότητα.

Mάλιστα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο: «Θέλω να είμαι ο εαυτός μου. Αυτή η ομάδα δεν είναι μια ομάδα που έχει διαφορετικά πράγματα. Είναι μαζί για αρκετό καιρό. Έχουν ηγεσία και συνέπεια. Εγώ θέλω να είμαι ο εαυτός μου και να συνεισφέρω και να βοηθήσω να έρθουν νίκες».

Όσον αφορά το ελληνικό του διαβατήριο, ανέφερε: «Είναι κάτι που μιλάμε αρκετό καιρό. Περιμένω να επικυρωθεί και να έχω στα χέρια μου το διαβατήριο. Ένα βήμα τη φορά σε αυτό το κομμάτι».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν μίλησε με κάποιον από τον Ολυμπιακό πριν υπογράψει, σχολίασε: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, δεν είχα χρόνο να μιλήσω για την κατάσταση. Μίλησα με τον Μπραζντέικις πριν πάρει μεταγραφή στην Κύπρο και με τον αδερφό μου Ελάιζα όταν υπέγραψε στην Ελλάδα. Και οι δύο ήταν τρομερά ενθουσιασμένοι και μου είπαν καλά πράγματα».

Διαβάστε επίσης