Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με το ηθικό στα ύψη για τη συνέχεια του σερί!

Με το ηθικό στα ύψη για τη συνέχεια του σερί!
Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 - 10:25

Επιστροφή στην ελληνική πραγματικότητα για την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. . Με το ηθικό στα ύψη μετά την τρίτη σερί νίκη στην Ευρωλίγκα, ο Θρύλος αντιμετωπίζει σήμερα, Κυριακή (20:15) εντός έδρας τον Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, για την 8η αγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες έρχεται από την ευρεία νίκη με σκορ 89-72 κόντρα στη Ζαλγκίρις, για την Ευρωλίγκα. Αυτή, ήταν η πέμπτη σερί νίκη για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, σε όλες τις διοργανώσεις, δείχνοντας ότι είναι σε καλό μομέντουμ. Αναφορικά με το αγωνιστικό κομμάτι, απών για τους Πειραιώτες θα είναι ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ είναι σε θέση να αγωνιστεί, αλλά δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Φυσικά, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους ούτε τον νεοαποκτηθέντα, Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος και εκείνος δεν έχει δηλωθεί στο ρόστερ εν αναμονή της απόκτησης του ελληνικού διαβατηρίου.

Ο Βασίλης Σπανούλης επιστρέφει στο ΣΕΦ για δεύτερη φορά ως αντίπαλος ύστερα από πολλά χρόνια που υπηρέτησε ως κομβικός παίκτης. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο ίδιος θα βρεθεί στο γήπεδο του Ολυμπιακού καθώς τον Σεπτέμβρη η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ τον τίμησε αποσύροντας τη φανέλα του με το νούμερο «7».

Διαβάστε επίσης