Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Together We Fly»: Ταξίδι με τον Θρύλο στο Βερολίνο!

«Together We Fly»: Ταξίδι με τον Θρύλο στο Βερολίνο!
Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023 - 22:07

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει όλες τις λεπτομέρειες ενός ακόμα «ερυθρόλευκου» ταξιδιού μέσω του προγράμματος «Together We Fly»!

Αν θέλεις και εσύ να γίνεις ο 6ος παίκτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στην αναμέτρηση με την Άλμπα στο Βερολίνο (28/12), «κλείσε» τώρα θέση στο τσάρτερ που θα μεταφέρει την ομάδα μας!

ΒΕΡΟΛΙΝΟ

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου σημείο συνάντησης αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος για το check in στην AEGEAN στις 14.30, ώρα αναχώρησης στις 17.00.

Διανυκτέρευση 2 βράδια στο Βερολίνο.

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου @20.30 έναρξη του αγώνα ΑΛΜΠΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου , πρωινή ώρα μετάβαση στο αεροδρόμιο με ώρα αναχώρησης στις 12.00, για την επιστροφή μας στην Αθήνα.

Πακέτο επιλογής 1 : 450€ , περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο του αγώνα.

Πακέτο επιλογής 2 : 785.00€ ευρώ ανά άτομο στο ξενοδοχείο Park Inn by Radisson Berlin Alexander Platz 4*. Περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο αγώνα,δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό ,και όλες τις μεταφορές. Pak;eto epilog;hw 3 Q 910.00 € eyr;v an;a ;atomo sto jenodoxe;io Park Inn by Radisson Berlin Alexander Platz 4*. Περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια μαζί με το εισιτήριο αγώνα,δύο διανυκτερεύσεις σε μονόκλινο δωμάτιο με πρωινό ,και όλες τις μεταφορές.

Πληροφορίες αναλυτικά στο https://www.olympiacosbc.gr/el/together-we-fly-2023-24.html

Δεκτές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος εφόσον συμπληρωθεί η παρακάτω φόρμα συμμετοχής :
https://www.olympiacosbc.gr/el/?option=com_rsform&view=rsform&formId=10

Διαβάστε επίσης