Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο αδιανόητος Κάνααν του Νοεμβρίου και τα ασύλληπτα νούμερα! (videos)

Ο αδιανόητος Κάνααν του Νοεμβρίου και τα ασύλληπτα νούμερα! (videos)
Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2023 - 18:40

Δεν υπάρχουν αυτά, τα οποία κάνει ο Αϊζάια Κάνααν … O Aμερικανός γκαρντ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και είναι από τους καλύτερους σκόρερ του Ολυμπιακού, αλλά και της Euroleague. Κάτι που άλλωστε φανερώνουν και τα νούμερά του, ειδικότερα ο τρομακτικός Νοέμβριος που έχει πραγματοποιήσει.

Ο… Ησαΐας «μίλησε» και κόντρα στην Μονακό, παρότι δεν ήρθε η νίκη και απέδειξε ότι σε κάθε παιχνίδι μπορεί να ηγηθεί και να πρωταγωνιστεί. Και έδειξε ξανά ότι είναι επαγγελματίας με τα όλα του. Γιατί επαγγελματίας μπορεί να είναι κάποιος και χωρίς να είναι… εκρηκτικός. Μπορεί να είναι συνεπής, όπως είναι ο Κάνααν, αλλά δίχως να έχει την… εκτόξευση του Αμερικανού.

Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, ο Κάνααν περνάει αποτελεί σημείο αναφοράς στην επίθεση του Ολυμπιακού, όντας διαρκώς διψήφιος. Δεν είναι τυχαίο πως σε αυτόν τον μήνα έχει σπάσει, όχι μία, αλλά δύο φορές το ρεκόρ καριέρας του σε πόντους.

Η πρώτη ήρθε απέναντι στην Μπασκόνια, όπου όμως οι «ερυθρόλευκοι» δε γεύτηκαν τη νίκη. Τότε ο Κάνααν πέτυχε 23, για να έρθει η Ζάλγκιρις τη 10η αγωνιστική στο ΣΕΦ, με τον Αμερικανό να τη φιλοδωρεί με 25άρα. Απέναντι στη Μονακό σταμάτησε στους 20.

Τα νούμερα του Κάνααν τον Νοέμβριο

Vs Φενέρμπαχτσε: 15 πόντοι (3/6 3π.), 3 ασίστ

Vs Μπασκόνια: 23 πόντοι (5/8 3π.), 1 ασίστ

Vs Μακάμπι: 10 πόντοι (2/3 3π.), 0 ασίστ

Vs Ερυθρός Αστέρας: 15 πόντοι (4/7 3π.), 2 ασίστ

Vs Ζάλγκιρις: 25 πόντοι (4/6 3π.), 1 ασίστ

Vs Μονακό: 20 πόντοι (5/8 3π.), 4 ασίστ

Και πώς να μην είναι δηλαδή τόσο υψηλά τα ποσοστά του, όταν μέσα στον Νοέμβριο σουτάρει 23/38 τρίποντα, δηλαδή 60.5%.

Δεν τον μάθαμε χθες, είναι η αλήθεια. Τον ξέρουμε τον Αϊζάια Κάνααν. Ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Τέτοια βράδια δεν έρχονται… τυχαία για εκείνον. Είναι στο ρεπερτόριό του. Τα «έχει». Ο Αμερικανός μπόμπερ του Θρύλου απέδειξε ξανά ότι έχει «μπει» στην ομάδα και ότι δεν πτοείται. Και ενόψει της απαιτητικής σεζόν ο κόουτς Μπαρτζώκας ξέρει ότι έχει στα χέρια του ένα «υπερόπλο», έτοιμο και… οπλισμένο.

Διαβάστε επίσης