Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρεάλ και Μπάγερν, όπως... Μακάμπι και Ζαλγκίρις

Ρεάλ και Μπάγερν, όπως... Μακάμπι και Ζαλγκίρις
Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023 - 12:55

Στη... μάχη της Euroleague ρίχνεται ξανά ο Θρύλος, μετά την άνετη νίκη με 96-54 κόντρα στο Λαύριο. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο ΣΕΦ τις Ρεάλ Μαδρίτης (5/12) και Μπάγερν Μονάχου (7/12), με στόχο να πετύχουν δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και να συνεχίσουν με το βλέμμα τους πιο ψηλά στη βαθμολογία

Ο Ολυμπιακός, θέλει να αντιμετωπίσει τις Ρεάλ και Μπάγερν, όπως είχε κάνει με Μακάμπι και Ζαλγκίρις, στην «διαβολοβδομάδα». Ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει της Μακάμπι εκτός και Ζαλγκίρις εντός και είχε πάρει δύο πολύ σημαντικές νίκες.

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες, στο ΣΕΦ στην Euroleague και να πάρει τα δύο πολύ σημαντικά, αυτά, παιχνίδια ώστε να παραμείνει ψηλά στη βαθμολογία και να προσπαθήσει να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα.

Είναι δύο πολύ απαιτητικές αναμετρήσεις, στις οποίες ο Ολυμπιακός πρέπει να βγάλει πολλή ενέργεια και μεγάλο πάθος για να καταφέρει να τις κερδίσει. Πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένος 40’ αμυντικά, καθώς είναι και οι δύο πολύ επικίνδυνες ομάδες και να πάει το παιχνίδι στον ρυθμό του.

Με τον κόσμο στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός μοιάζει... ασταμάτητος. Η ομάδα έχει ανάγκη την στήριξη του «ερυθρόλευκου» λαού και ο 6ος παίκτης της ομάδας πρέπει να φωνάξει «παρών», δυναμικά, σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις.

Μοναδικός στόχος, το 2/2. Πάμε Θρύλε...

Διαβάστε επίσης