Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με φόρα, περνάει πάνω από την Καρδίτσα!

Με φόρα, περνάει πάνω από την Καρδίτσα!
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 - 10:23

Στη «μάχη» του πρωταθλήματος επιστρέφει ο Ολυμπιακός, που κοντράρεται εκτός έδρας με την Καρδίτσα, σήμερα, Δευτέρα (11/12) στις 20:15, για τη 10η αγωνιστική της Basket League.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θέλουν να πάρουν άλλη μια νέα νίκη στο πρωτάθλημα και παράλληλα μία καλή εμφάνιση, λίγες μέρες μετά την σημαντική επί της Μπάγερν Μονάχου στην Ευρωλίγκα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει τουσ Κώστα Παπανικολάου (αιμάτωμα στο πόδι) και Άλεκ Πίτερς (περιμένει τη γέννηση του παιδιού του), ενώ αμφίβολος είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο οποίος είναι στα… πιτς από το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και είναι πιθανό να πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής, ενόψει και του δύσκολου ματς που ακολουθεί κόντρα στη Βαλένθια (15/5). Εκτός, επίσης, για τον Ολυμπιακό θα είναι οι Σακίλ ΜακΚίσικ, Ναζ Μήτρου-Λονγκ και Φίλιπ Πετρούσεφ, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης