Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «Μίλου» είναι... εδώ, χαμόγελα στον Ολυμπιακό! (video)

Ο «Μίλου» είναι... εδώ, χαμόγελα στον Ολυμπιακό! (video)
Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023 - 10:08

Στις 2/11, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε (79-77) από τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη, για την 6η αγωνιστική της Euroleague, σε ένα ματς στο οποίο αγωνίστηκε με τραυματία τον Νίκολα Μιλουτίνοφ (με ένεση, για το πρόβλημα στο δεξί του γόνατο). Ο Σέρβος σέντερ του Θρύλου απουσίασε, στη συνέχεια, από τέσσερα ματς σε Basket League και Euroleague (με Προμηθέα, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ερυθρό Αστέρα και Μαρούσι) και επέστρεψε στις 23/11. Μετά το ματς με τη Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ, για τη 10η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ο ψηλός των «ερυθρόλευκων» δήλωσε: «Είμαι λίγο εκτός ρυθμού, λόγω του τραυματισμού. Πρέπει να δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω σε καλή κατάσταση. Θα έρθουν οι καλύτερες ημέρες για εμένα. Είμαι θετικός και έχω αυτοπεποίθηση».

Ο «Μίλου», λοιπόν, επέστρεψε και βρήκε και πάλι την αυτοπεποίθησή του, αφού στο χθεσινό (11/12) ματς πρωταθλήματος στην έδρα της Καρδίτσας, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, κάνοντας ένας απίστευτο double-double με 21 πόντους και 21 ριμπάουντ!

Σύμφωνα με την ενημέρωση των Πειραιωτών: «Μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στην αναμέτρηση με την Καρδίτσα. Ο Σέρβος σέντερ, σε 25:07 λεπτά συμμετοχής, πέτυχε 21 πόντους (5/7 βολές, 8/13 δίποντα), μάζεψε 21 ριμπάουντ (εννιά επιθετικά, 12 αμυντικά), έκανε δύο κλεψίματα, δύο κοψίματα και αναδείχθηκε MVP.

Μάλιστα, με τα 21 ριμπάουντ που μάζεψε -και αποτελούν ατομικό ρεκόρ για εκείνον- κατάφερε να μπει στην λίστα με τους κορυφαίους ριμπάουντερ και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πιο συγκεκριμένα, πέρασε στην τρίτη θέση, ισοφαρίζοντας επίδοση του Ρόι Τάρπλεϊ, ο οποίος, ωστόσο, έχει και την δεύτερη (22 ριμπάουντ), αλλά και την πρώτη θέση (23 ριμπάουντ). Επίσης, με τα εννιά επιθετικά βρίσκεται, πλέον, στην πέμπτη θέση μαζί με τους Παναγιώτη Φασούλα, Αλεξέι Ζεβροσένκο και Ντίνο Ράτζα. Στην συγκεκριμένη κατηγορία, τις δύο πρώτες θέσεις κατέχει ο Παναγιώτης Φασούλας με 12 και 10 επιθετικά ριμπάουντ, ενώ 10 έχουν και οι Γουόλτερ Μπέρι και Ιγνάθιο Ντε Μιγκέλ».

Χαμόγελα, λοιπόν, στο προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού για την αγωνιστική άνοδο και την «επιστροφή» του Μιλουτίνοφ.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης