Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πετρούσεφ: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ, νομίζω θα παίζω περισσότερο στο ‘4’»

Πετρούσεφ: «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ, νομίζω θα παίζω περισσότερο στο ‘4’»
Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2023 - 14:54

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ βρέθηκε στη 12αδα του Ολυμπιακού στο ματς με την Μπάγερν αλλά δεν αγωνίστηκε, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί αύριο κόντρα στην Βαλένθια.

Το πιο πρόσφατο απόκτημα του Ολυμπιακού εξήγησε ότι βρίσκεται στο 75% με 80%, όσον αφορά στην ετοιμότητά του, εξήγησε ότι προτιμάει το αγωνιστικό στυλ της EuroLeague, αφού στο ΝΒΑ δεν έπαιξε για μεγάλο διάστημα, ενώ επεσήμανε ότι ταιριάζει περισσότερο στη θέση "4".

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αγωνιστική του ετοιμότητα και πόσο τοις εκατό έτοιμος είναι: «Ίσως 75-80%. Νιώθω πολύ καλύτερα σε σχέση με όταν ήρθα. Έχω ρίξει πολλή δουλειά, οι προπονητές και οι γυμναστές με πιέζουν, οπότε είμαι σίγουρα πολύ καλύτερα σε σχέση με όταν ήρθα».

Για το αν είναι έτοιμος να πάρει τα πρώτα του λεπτά: «Σίγουρα, ναι. Είμαι ενθουσιασμένος, ανυπομονώ για αυτό".

Για το τι πρέπει να προσέξουν κόντρα στη Βαλένθια: «Όλες οι ισπανικές ομάδες παίζουν πολύ γρήγορα, παίζουν καλά στο "ζωγραφιστό"».

Για το αν προτιμά το στιλ του NBA ή της EuroLeague: «Δεν έπαιξα πολύ στο NBA, οπότε δεν μπορώ να πω, απλά έβλεπα, δεν το ένιωσα, αλλά πάντα αγαπούσα την ανταγωνιστική πλευρά της EuroLeague περισσότερο από το NBA.

Προφανώς το NBA είναι πιο διαφορετικό, είναι περισσότερο ατομικό, στην EuroLeague είναι περισσότερο ομαδικό. Πάντα μου άρεσε περισσότερο να παίζω στην EuroLeague».

Σχετικά με το σε ποια θέση πιστεύει θα έχει περισσότερα λεπτά στο '4' ή στο '5': «Νομίζω στο "4", όπως είπα μπορώ να κάνω και τα δύο, οπότε ό,τι χρειάζεται η ομάδα».

Διαβάστε επίσης