Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνέχισε την παράδοση ο κόουτς Μπαρτζώκας!

Συνέχισε την παράδοση ο κόουτς Μπαρτζώκας!
Σάββατο, 30 Δεκεμβρίου 2023 - 14:21

Ο Ολυμπιακός έκλεισε ιδανικά τον πρώτο γύρο της EuroLeague, διαλύοντας με 94-67 την Άλμπα Βερολίνου για την 17η αγωνιστική, έχοντας πλέον ρεκόρ 9-8 και ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνέχισε την παράδοση του με τον Θρύλο, κατά την περίοδο των Γιορτών.

Πιο συγκεκριμένα, από την στιγμή που επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία και μαζί του, εκτός των άλλων σπουδαίων επιτυχιών και του ωραίου θεάματος που δίνει η ομάδα του, πάντα στο Λιμάνι οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι χαρούμενες έτσι και φέτος. Κατάφερε για τέταρτη σερί χρονιά να κλείσει το έτος με νίκη.

Ποιες ήταν οι προηγούμενες; Πάμε να δούμε…

Ξεκινάμε, λοιπόν, στις 29 Δεκεμβρίου του 2020, όπου ο Ολυμπιακός πέρασε σα σίφουνας από τα περίχωρα της Μόσχας, συντρίβοντας με 105-88 την πρώην του «Μπαρτζώ», Χίμκι.

Πρόπερσι δεν υπήρχε δράση τη συγκεκριμένη βδομάδα κι έτσι το 2021 είχε φύγει στην Ευρώπη με το 84-65 επί του Παναθηναϊκού μέσα στο ΟΑΚΑ προπαραμονή Χριστουγέννων. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με 18 πόντους είχε πραγματοποιήσει μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον «αιώνιο», με το επιμέρους 30-14 της τέταρτης περιόδου να υπογράφει τον θρίαμβο των Πειραιωτών.

Όσο για πέρυσι, στις 30 Δεκεμβρίου είχε κάνει ακόμα μεγαλύτερη παρέλαση από το «εξοχικό» του ΟΑΚΑ ο Σκακιστής, συντρίβοντας τον Παναθηναϊκό του πελαγωμένου Ντέγιαν Ράντονιτς με 95-71 και κορυφαίους δύο παραμένοντες: τους Μουσταφά Φαλ (19 π., 9 ρ., 5 ασ.) και Αϊζάια Κάνααν (17 π.).

Διαβάστε επίσης