Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μιλουτίνοφ: «Φυσικά και θέλω να κερδίσω την Ευρωλίγκα, τιμή μου που επέστρεψα στον Ολυμπιακό»

Μιλουτίνοφ: «Φυσικά και θέλω να κερδίσω την Ευρωλίγκα, τιμή μου που επέστρεψα στον Ολυμπιακό»
Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου 2024 - 14:25

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επέστρεψε το καλοκαίρι στην ομάδα που ανδρώθηκε και ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της Ευρωλίγκα, τόσο γι’ αυτή του την απόφαση, όσο και για τον κόουτς Μπαρτζώκα, το Final Four αλλά και τον παλμό που δίνει στην ομάδα ο κόσμος των «ερυθρολεύκων».

"Είναι μεγάλη τιμή να είμαι πίσω σε αυτή την ομάδα που έχω περάσει υπέροχα χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα για να δουλέψω με τον κόουτς και να παίξω μπροστά στους εκπληκτικούς οπαδούς. Ξέρω ότι είναι από τους καλύτερους οπαδούς στον κόσμο. Πραγματικά έδιναν μεγάλη υποστήριξη τα προηγούμενα χρόνια για τον Ολυμπιακό και αυτοί είναι ένας από τους κύριους λόγους που ο Ολυμπιακός πήγε back to back σε Final Four.

Φυσικά και θα μου άρεσε να κατακτήσω την EuroLeague επειδή δεν την έχω κερδίσει ακόμα στην καριέρα μου και είναι ένα όνειρο για κάθε παίκτη. Όταν ήμασταν στο Final Four ήταν από τις μεγαλύτερες εμπειρίες που είχα στην ζωή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα επειδή τώρα ο Ολυμπιακός είναι σε ακόμα καλύτερη θέση σε σχέση με μερικά χρόνια νωρίερα.

Ο κόουτς Μπαρτζώκας είναι ένας πραγματικά καλός προπονητής και είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα εδώ για να παίξω για αυτόν. Του αρέσει να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα, θέλει πραγματικά ο καθένας να ξέρει τι κάνει, να είναι υπομονετικός και να ξέρει σε κάθε στιγμή του παιχνιδιού τι πρέπει να κάνει.

Φέτος υπάρχουν πολλές σπουδαίες ομάδες και επίσης χάσαμε πολύ σημαντικούς παίκτες και πρέπει να είμαστε ταπεινοί, να δουλέψουμε σκληρά και να προσπαθήσουμε να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι".

Από τη μεριά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε: "Η καθημερινή πρόοδος είναι πολύ δύσκολη για κάθε προπονητή και παίκτη της EuroLeague. Μου αρέσει το ρόστερ, πιστεύω πολύ σε αυτούς και για αυτό τους έφερα εδώ. Αλλά πάντα ο Ολυμπιακός είναι το ίδιο μεγάλο κλαμπ, με μεγάλη πίεση και μεγάλες φιλοδοξίες. Αλήθεια πιστεύω ότι με τον τρόπο που δουλεύουμε μπορούμε να έχουμε ένα πιο λαμπρό μέλλον".

Διαβάστε επίσης