Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Mιλουτίνοφ, πανταχού παρών!

Mιλουτίνοφ, πανταχού παρών!
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 - 10:52

Η ουσία είναι πώς το μεγαλύτερο προσόν αυτής της ομάδας, εκτός από το ό,τι είναι μια μεγάλη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, είναι η αυτοθυσία και η αυταπάρνηση των παικτών κόντρα στα προβλήματα. Κάτι που έγινε για μια ακόμα φορά στο ματς με την Μακάμπι στο ΣΕΦ.

Με έναν Μιλουτίνοφ να θυμίζει τον άνθρωπο που πήρε ένα σκασμό λεφτά από την ΤΣΣΚΑ όταν απογείωσε την καριέρα του στον Ολυμπιακό, οι "ερυθρόλευκοι" έφτιαξαν την εβδομάδα τους, έφτιαξαν την θέση τους στην κατάταξη και απλά έχουν δικαίωμα να προσδοκούν σε ένα καλύτερο μέλλον.

Η απουσία του Μουσταφά Φαλ (μετά τον τραυματισμό του που θα τον κρατήσει μακριά από τη δράση για 3 εβδομάδες) ανάγκασε τον γίγαντα σέντερ του Ολυμπιακού να αγωνιστεί 31:31 λεπτά και να πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό ματς σημειώνοντας 20 πόντους (Season High) με 20 ριμπάουντ στο 220ό του παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, σπάζοντας το ρεκόρ του!

Ο Σέρβος έπαιξε και για τον Φάλ. Μπήκε μπροστά. Κατάλαβε ότι σε αυτό το παιχνίδι χρειαζόταν και έκανε το καλύτερό του παιχνίδι από τότε που γύρισε μετά τον τραυματισμό του. Ήταν η κολόνα της ομάδας παρότι και άλλοι συμπαίκτες του διέπρεψαν και γνώρισε την καθολική αποθέωση από τον κόσμο

Το σέρβικο… τανκ δείχνει πανέτοιμο και για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ενώ σε περίπτωση που δεν το χρεώσουν πάλι με 3 φάουλ σε 40'', μπορεί να κάνει... όργια στο ΟΑΚΑ!

Διαβάστε επίσης