Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τσους Ματέο: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος με μεγάλη καρδιά και περηφάνια»

Τσους Ματέο: «Ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος με μεγάλη καρδιά και περηφάνια»
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 - 18:57

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ξανά για τον Θρύλο ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο! Ο κόουτς των Μαδριλένων τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με προσωπικότητα, με καλούς παίκτες και με καρδιά πρωταθλητή, ενώ σημείωσε πως η Ευρώπη σέβεται τον Θρύλο!

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός προπονητής:

"Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που σέβεται η Ευρώπη γι' αυτά που έχει καταφέρει στο πέρασμα των χρόνων, για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, για τον προπονητή που έχει το δικό του στιλ, ένα στιλ που εύκολα αναγνωρίζεις. Είναι μία ομάδα με προσωπικότητα, με καλούς παίκτες και με καρδιά πρωταθλητή. Είναι μία καλά χτισμένη ομάδα, μία καλά οπλισμένη ομάδα. Έχασαν δύο σημαντικούς παίκτες, τον Σλούκα και τον Βεζένκοβ, όμως τις κάλυψαν αρκετά καλά μέχρι να έρθουν οι τραυματισμοί.

Τώρα προσπαθούν να ανακτήσουν την συνέπειά τους. Αν του το επιτρέψουν τα προβλήματα τραυματισμών, ο Ολυμπιακός θα τερματίσει ψηλά γιατί είναι ένας σύλλογος που κάνει πρωταθλητισμό, ένας σύλλογος με μεγάλη καρδιά και περηφάνια που πάντα τα καταφέρνει στις κρίσιμες στιγμές. Γι' αυτόν τον τόλο, αξίζει όλο το σεβασμό μου".

Διαβάστε επίσης