Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος κοντά σε συμφωνία με σέντερ!

Ο Θρύλος κοντά σε συμφωνία με σέντερ!
Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 - 14:52

Ο Ολυμπιακός «σκανάρει» την αγορά, σε μία δύσκολη περίοδο, για την απόκτηση σέντερ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά και την απουσία του Μουστάφα Φαλ. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Θρύλος βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Μόουζες Ράιτ, του ψηλού της τουρκικής Μερκεζεφέντι. Με τους «ερυθρόλευκους», ωστόσο, να συνεχίζουν το ψάξιμο και να περιμένουν μία καλύτερη -ενδεχομένως- περίπτωση στο μεταγραφικό παζάρι, από αυτή του 25χρονου.

Ο Ράιτ, με ύψος 2,06μ., ο οποίος έχει ένα λογικό buy out με την τουρκική ομάδα, θέλει σαν «τρελός» να φορέσει τη φανέλα των Πειραιωτών, αγωνιζόμενος στο υψηλότερο επίπεδο!

Ο 25χρονος, με πέρασμα από τους Κλίπερς και τους Μάβερικς του ΝΒΑ, φέρεται να αρέσει αρκετά στον κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργο Μπαρτζώκα, αφού είναι αθλητικός σέντερ, με μεγάλες ικανότητες σε άλμα και ταχύτητα, καλός σκόρερ, με έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ.

Εδώ και δύο μήνες περίπου, από τον Δεκέμβριο του 2023, ο φερόμενος μεταγραφικός στόχος του Θρύλου αγωνίζεται στην Μερκεζεφέντι, με την οποία κάνει «τρελά» πράγματα στο τουρκικό πρωτάθλημα, αφού έχει μέσο όρο 26,5 πόντους και 8,4 ριμπάουντ!

Διαβάστε επίσης

Θρύλος είσαι...

Θρύλος είσαι...

«Μάχη» για τον Ολυμπιακό των πολλών προβλημάτων, απόψε (25/1, 21:45), στην έδρα της Ρεάλ, με στόχο ένα μεγάλο «διπλό».