Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δέστε» τον άμεσα!

«Δέστε» τον άμεσα!
Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 - 16:03

Γράφει ο Αντώνης Αντωνίου

Δεν υπάρχουν αυτά, τα οποία κάνει ο Αϊζάια Κάνααν … O Aμερικανός γκαρντ βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα και είναι από τους καλύτερους σκόρερ του Ολυμπιακού, αλλά και της Euroleague. Κάτι που άλλωστε φανερώνουν και τα νούμερά του.

Ο… Ησαΐας «μίλησε» και κόντρα στην Άλμπα, διαλύοντας όλα τα κοντέρ και τα ρεκόρ, και απέδειξε πάλι ότι σε κάθε παιχνίδι μπορεί να ηγηθεί και να πρωταγωνιστεί. Και έδειξε ξανά ότι είναι επαγγελματίας με τα όλα του. Γιατί επαγγελματίας μπορεί να είναι κάποιος και χωρίς να είναι… εκρηκτικός. Μπορεί να είναι συνεπής, όπως είναι ο Κάνααν, αλλά δίχως να έχει την… εκτόξευση του Αμερικανού.

Ο Κάνααν περνάει αποτελεί σημείο αναφοράς στην επίθεση του Ολυμπιακού, όντας διαρκώς διψήφιος. Δεν είναι τυχαίο πως έσπασε το ρεκόρ καριέρας του. Δείχνει πολύ απελευθερωμένος.

Και πάμε τώρα στο φλέγον θέμα. Το συμβόλαιο του Αϊζάια Κάνααν τελειώνει το καλοκαίρι, με τον παίκτη να είναι στη συνέχεια ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Γιατί να την συνεχίσει αλλού όμως;

Ο Αϊζάια Κάνααν έχει δείξει με κάθε τρόπο πως ΠΡΕΠΕΙ να μείνει στον Ολυμπιακό. Είναι από τους παίκτες που έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό δέσιμο με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Είναι ένας παίκτης που ακόμα και όταν δεν μπουν τα σουτ, θα παλεύει με κάθε τρόπο για να βοηθήσει την ομάδα του και θα πάρει… ζωή από τους φιλάθλους.

Σε κάθε ευκαιρία, είχε εκφράσει και το πόσο πολύ θέλει να μείνει. Ο κόσμος του Ολυμπιακού τον θέλει, ο ίδιος θέλει να μείνει, οι συμπαίκτες του τον λατρεύουν, ο Μπαρτζώκας τον εμπιστεύεται. Σειρά μένει να υπογράψει και το νέο του συμβόλαιο. Τι καλύτερο δώρο από αυτό για τους οπαδούς που στηρίζουν ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ αυτή την ομάδα.

Διαβάστε επίσης