Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λαρεντζάκης: «Βρισκόμαστε σε ένα καλό μομέντουμ»

Λαρεντζάκης: «Βρισκόμαστε σε ένα καλό μομέντουμ»
Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2024 - 20:06

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Ισπανία τη Βαλένθια (8/2, 21:30) για την 26η αγωνιστική της EuroLeague. Ενόψει της αναμέτρησης, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για τα δυνατά σημεία των αντιπάλων του Θρύλου, ενώ σημείωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε ένα καλό μομέντουμ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο «Λάρι»:

«Είναι πολύ κομβικό παιχνίδι και σίγουρα θα είναι ένα μεγάλης έντασης ματς. Ξέρουμε τη Βαλένθια. Ξέρουμε ότι έχει από τις καλύτερες άμυνες στη διοργάνωση. Παίζει με πολλές επαφές και έχει σκληράδα. Εμείς έχουμε μιλήσει, έχουμε δουλέψει και θεωρώ ότι βρισκόμαστε σε ένα καλό μομέντουμ και θα διαχειριστούμε όλη αυτή την πίεση.

Είναι ένας δικός μας οδηγός αυτή η σκληράδα, αυτή η άμυνα και αυτή η νοοτροπία να δίνουμε το 100% σε κάθε κατοχή και να παίζουμε με τις επαφές. Από εκεί και πέρα πρέπει να εκμεταλλευθούμε και τα μειονεκτήματα της Βαλένθια.

Αυτό που έρχεται κι εκείνο του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ είναι δύο τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Σίγουρα δεν πρέπει να πέσουμε πάλι σε αυτή την παγίδα και να μην δείξουμε πάλι αυτή τη διστακτικότητα που είχαμε στο πρώτο ματς.

Ξέρουμε τι μπορεί να δώσει ο Φαλ, είναι μεγάλη η προσθήκη που μας δίνει στη συγκεκριμένη θέση. Σίγουρα είναι στα θετικά του παιχνιδιού».

Διαβάστε επίσης