Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιστορικά ρεκόρ για τον Παπανικολάου σε ασίστ και τάπες!

Ιστορικά ρεκόρ για τον Παπανικολάου σε ασίστ και τάπες!
Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 - 18:31

Ο Ολυμπιακός δεν έθελξε με την εμφάνισή του κόντρα στο Μαρούσι χρειάστηκε να ιδρώσει στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρει τη νίκη όμως έστω και έτσι συνέχισε νικηφόρα μια εβδομάδα πριν το Final-8.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο ματς, ο Κώστας Παπανικολάου έγραψε ιστορία με τον Ολυμπιακό, σε κλεψίματα και μπλοκ.

Πιο αναλυτικά:

Ο Κώστας Παπανικολάου, ο Μουσταφά Φαλ και ο προπονητής του Γιώργος Μπαρτζώκας πρωταγωνίστησαν για τον Ολυμπιακό στο επίπεδο των ρεκόρ και των επιτευγμάτων, μέσα από τον χθεσινό (11/2) αγώνα με το Μαρούσι. Τα πιο σημαντικά ήρθαν από τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων».

Αυτά που κατάφερε ο Κώστας Παπανικολάου μέσα από το χθεσινό παιχνίδι που ήταν το 294ο του με τα ερυθρόλευκα, έχουν ιστορική χροιά συνολικά για τον Ολυμπιακό αφού…


*Με τις τρεις ασίστ που μοίρασε, μπήκε στην πεντάδα των πασέρ των «ερυθρόλευκων» στη Stoiximan Basket League. Έφτασε τις 506 και για να μπει σε αυτήν τη σημαντική λίστα, άφησε εκτός τον Θοδωρή Παπαλουκά που μέτρησε 504 ασίστ Πρωταθλήματος με τα «ερυθρόλευκα».


*Κάνοντας μία από τις δύο τάπες του Ολυμπιακού στο χθεσινό παιχνίδι, έγινε μόλις ο 5ος στην ιστορία του στη Stoiximan Basket League (από το 1992-93) που έφτασε σε τριψήφιο αριθμό. Είναι μάλιστα μία λίστα που είχε, μέχρι χθες, μόνο παίκτες ρακέτας τους Φασούλα, Τάρλατς, Μπουρούση και Μιλουτίνοφ.

Διαβάστε επίσης