Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παναγιώτης, Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βάλουμε στην κορυφή της Ευρώπης τον Ολυμπιακό»

Παναγιώτης, Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βάλουμε στην κορυφή της Ευρώπης τον Ολυμπιακό»
Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 - 09:49

Ευτυχισμένοι, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Ολυμπιακό, ήταν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην Κρήτη. Οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, μετά τη νίκη με 69-58 κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR στο Ηράκλειο, στον τελικό του Final-8 του θεσμού, τόνισαν: «Γράψαμε ιστορία».

«Το παιχνίδι παίχτηκε σε χαμηλό σκορ. Ο Παναθηναϊκός έχει δυναμώσει πολύ φέτος, δεν ήταν καθόλου εύκολο, οι δυο ομάδες είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη και νομίζω, αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην κατάκτηση μας. Η κερκίδα ήταν πολύ καλή, με κάποιες εξαιρέσεις, όχι από την δική μας πλευρά. Μας δίνει χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε και το μόνο που βλέπουμε είναι η Ζαλγκίρις. Ο στόχος μας είναι να μπούμε στα πλέι οφ (σ.σ στην Euroleague). Είναι πολλές ομάδες κοντά, αυτός είναι ο στόχος της ομάδας και αν είναι δυνατόν να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται. Με αυτή την ομάδα που έχουμε θα συνεχίσουμε. Και να συμπληρώσω, πως η ενίσχυση που έχει γίνει μεσούσης της σεζόν, όταν σου έχουν τραυματιστεί οι δυο σέντερ σου, ήταν κάτι μοναδικό, το οποίο δεν έχει ξανασυμβεί σε καμία άλλη ομάδα να προσθέσει τόση ποιότητα με την προσθήκη των Ράιτ και Πετρούσεφ. Με αυτό το ρόστερ θα πάμε μέχρι τέλους! Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βάλουμε τον Ολυμπιακό στην κορυφή της Ευρώπης», δήλωσε ο εκ των ιδιοκτητών του Θρύλου, Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος σχολίασε για την κατάκτηση του Κυπέλλου των Πειραιωτών: «Από το καλοκαίρι, ο Παναθηναϊκός έχει δαπανήσει πολλά και μεγάλα ποσά. Όταν κερδίζεις έναν τέτοιο αντίπαλο και με μεγαλύτερο μπάτζετ, έχει μεγάλη αξία και δυναμική. Νομίζω, ζούμε μοναδικά συναισθήματα, είμαστε Κυπελλούχοι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, είναι κάτι καταπληκτικό για τον Ολυμπιακό. Θεωρώ πως έχουν αλλάξει τα πράγματα. Απολαμβάνουμε μαγικές στιγμές με την ομάδα. Ζήσαμε πολύ έντονα τον τελικό. Άλλαξαν, πριν κάποια χρόνια, τα πράγματα στο μπάσκετ και νομίζω, ότι τα παιχνίδια παίζονται μέσα στα γήπεδα και ο καλύτερος κερδίζει. Έχουμε κατακτήσει ήδη τους δυο από τους τρεις εγχώριους τίτλους της σεζόν. Στην Ελλάδα ο επόμενος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην Euroleague και πιστεύω, ότι και εκεί θα πάμε πολύ καλά».

Διαβάστε επίσης