Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαρτζώκας: «Όλοι βοήθησαν για να έρθει αυτή η μεγάλη νίκη»

Μπαρτζώκας: «Όλοι βοήθησαν για να έρθει αυτή η μεγάλη νίκη»
Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024 - 22:40

Τα προβλήματα και οι απουσίες δεν «λυγίζουν» τον Θρύλο! Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε στο Κάουνας της Ζαλγκίρις με 76-95 –στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας- και πήρε ένα ακόμη μεγάλο διπλό. Οι Πειραιώτες παρατάχθηκαν χωρίς τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Ναζ Μήτρου Λονγκ, ενώ με ένεση (λόγω ενοχλήσεων στη μέση) αγωνίστηκε ο αρχηγός, Κώστας Παπανικολάου.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο ρόστερ και αναφέρθηκε στην άμυνα που έπαιξαν οι «ερυθρόλευκοι».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας προπονητής:

«Ελέγξαμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Το πρόβλημά μας στο πρώτο μέρος ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ, τους δώσαμε 7 δεύτερες ευκαιρίες. Η άμυνά μας ήταν συμπαγής για 40 λεπτά. Μετά βρήκαμε ρυθμό και στην επίθεση με κάποιες διαφορετικές πεντάδες. Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μας βοήθησε πολύ, όπως και ο Άλεκ Πίτερς και ο Μουσταφά Φαλ. Όλοι οι παίκτες συνεισέφεραν σε αυτή τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο ρόστερ. Μην ξεχνάτε ότι σήμερα είχαμε τέσσερις σημαντικές απουσίες. Κι όμως ήρθαμε σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον και κερδίσαμε με 20 πόντους, απέναντι σε μία ομάδα που κυρίαρχησε κόντρα στην Εφές, τη Φενέρμπαχτσε, τον Παναθηναϊκό. Αυτό σημαίνει κάτι για την ομάδα μας».

Διαβάστε επίσης