Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο... σκακιστής Μπαρτζώκας δείχνει τον δρόμο προς το Βερολίνο!

Ο... σκακιστής Μπαρτζώκας δείχνει τον δρόμο προς το Βερολίνο!
Σάββατο, 2 Μαρτίου 2024 - 10:00

Mετά τη νίκη του Θρύλου επί του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στη «μάχη» της Euroleague και έδειξε ότι είναι πανέτοιμος για τη συνέχεια. Επτά παιχνίδια απομένουν για το τέλος της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης και οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να τερματίσουν στην πρώτη εξάδα, προκειμένου να πάνε απευθείας στα playoffs.

Μέσα σε μία δύσκολη έδρα και απέναντι σε μία ομάδα η οποία έχει διασύρει στο σπίτι της τον Παναθηναϊκό, τη Φενέρμπαχτσε, την Αναντολού Εφές και έχει βάλει δύσκολα σε πολλές ομάδες, ο Θρύλος όχι μόνο πήρε τη νίκη, αλλά πέρασε και άνετα από το Κάουνας! Μπορεί να είναι νωρίς να μιλάμε για Βερολίνο, όμως αυτή η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά και όποιος θέλει να τη δει στη Γερμανία θα πρέπει ήδη να έχει κλείσει το εισιτήριό του!

Του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν του αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Προτιμάει να... μιλάει με πράξεις και αυτό κάνει σε όλη την προπονητική του καριέρα. Ο Θρύλος θα πάει βήμα-βήμα, όμως στην πραγματικότητα ο Ολυμπιακός του... σκακιστή είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα. Μόνο ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο θα οδηγήσει τους παίκτες του στην κορυφή.

Τη Δευτέρα (4/3), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Περιστέρι εκτός έδρας και στη συνέχεια επιστρέφει στο ΣΕΦ για τη μεγάλη «μάχη» με τη Βίρτους Μπολόνια που βρίσκεται στην 5η θέση. Ο κόσμος του Θρύλου θα είναι εκεί, για να στηρίξει αυτούς τους μάγκες, όπως τους αξίζει!

Διαβάστε επίσης