Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτοί σφυρίζουν στο Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός

Αυτοί σφυρίζουν στο Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 - 13:34

Μετά τη νίκη (71-65) επί του Παναθηναϊκού στην 29η αγωνιστική της Euroleague, αλλά και την επικράτηση επί της Καρδίτσας (85-73), ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Τουρκία για να αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές (19/3, 19:30). Οι Πειραιώτες είναι αήττητοι σε 15 διαδοχικά παιχνίδια και θέλουν να συνεχίσουν το «καυτό» σερί τους, ειδικά σε αυτό το χρονικό σημείο της διοργάνωσης.

Ενόψει του αγώνα στην Τουρκία, η Euroleague όρισε τους τρεις διαιτητές που θα σφυρίξουν στο ματς. Πρόκειται για τους Ιλία Μπελόσεβιτς, Μίλαν Νέντοβιτς και Αλμπέρτο Μπαένα, που το απόγευμα της Τρίτης θα βρεθούν στο Sinan Erdem.

Ο Θρύλος βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, με 18 νίκες και 11 ήττες και φυσικά είναι σε τροχιά τετράδας για να πάρει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Από τη μεριά της, η Αναντολού Εφές δεν εντυπωσιάζει στη φετινή σεζόν, όμως πάντα είναι επικίνδυνη και ειδικά στην έδρα της. Οι Τούρκοι θα παίξουν τα «ρέστα» τους, καθώς βρίσκονται στην 14η θέση με 12 νίκες και 17 ήττες. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει στο ΣΕΦ άνετα με 75-57.

Διαβάστε επίσης