Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και τώρα όλα για το «3 στα 3» και το πλεονέκτημα έδρας!

Και τώρα όλα για το «3 στα 3» και το πλεονέκτημα έδρας!
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 - 14:22

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια σημαντική νίκη απέναντι στην Βιλερμπάν, το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ, παίζοντας τόσο, όσο τού ήταν απαραίτητο για να βάλει στο σακούλι του την έβδομη νίκη η οποία εκτός από τη βαθμολογική σημασία, έχει και την ψυχολογική διάσταση της...

Όσο και να πιστεύεις στον εαυτό σου, όσο βελτιωμένος και να δείχνεις, όσο και να πιστεύουν σε εσένα, είναι δεδομένο ότι η επιβεβαίωση απαιτείται.

Το μείζον για τον Ολυμπιακό, όπως και για όλες τις ομάδες στην παρούσα φάση, είναι η συγκομιδή νικών. Το βάθος στο ρόστερ θα αρχίσει να αποδίδει σταδιακά και απώτερο σκοπό η ομάδα να είναι φρέσκια όταν η σεζόν θα έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα και οι στόχοι θα αρχίσουν να κρίνονται.

Το πρόγραμμα του Θρύλου είναι ιδιαίτερα βαρύ αφού περιλαμβάνει δύο ταξίδια στο Βελιγράδι για τα ματς με Παρτιζάν και Ερυθρό Αστέρα, πριν φτάσει στην τελευταία αγωνιστική για το εντός ματς με τη Φενέρμπαχτσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στις 12 Απριλίου. Ματς τα οποία πρέπει να κερδίσει για να εξαντλήσει τις ελπίδες του να βρεθεί στην πρώτη τετράδα και να πάρει το πλεονέκτημα έδρας, περιμένοντας παράλληλα και στραβοπατήματα των βασικών αντιπάλων του. Ο Ολυμπιακός πάει μόνο για το 3/3!

Διαβάστε επίσης