Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «παράπονο» του Σκακιστή

Το «παράπονο» του Σκακιστή
Δευτέρα, 1 Απριλίου 2024 - 22:40

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας άλλα ήθελε να δει και άλλα είδε από τους παίκτες του κόντρα στον Άρη στην πρεμιέρα του Top 6 της Basket League και άλλα είδε. Ο Σκακιστής θα προτιμούσε να τελειώσει πιο γρήγορα το παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει δείξει πως βάζει δύσκολα σε κάθε αντίπαλο, αλλά τελικά χρειάστηκε να φτάσει μέχρι την τέταρτη περίοδο για να έρθει η νίκη.

Με δεδομένο πως το «ερυθρόλευκο» πρόγραμμα είναι ήδη εξαιρετικά επιβαρυμένο, ο κόουτς του Θρύλου δεν είχε καμία διάθεση να χάσουν ακόμα περισσότερες δυνάμεις οι παίκτες του, καθώς ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα (4/4, 20:00) στο Βελιγράδι για την 33η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Εκεί όπου ο Ολυμπιακός πρέπει να φύγει με τη νίκη ώστε να «κλειδώσει» στον μέγιστο βαθμό την πρώτη εξάδα στη βαθμολογία και μαζί την απευθείας είσοδο στα play offs της διοργάνωσης.

«Εμείς για μία ακόμα φορά δεν ήμασταν στο επίπεδο της ποιότητας ως ομάδα, στην ατομική ποιότητα των παικτών. Το καλύτερο για τον Ολυμπιακό ήταν σήμερα να παίξει 10 λεπτά ο Γουόκαπ και έπαιξε 32. Δεν είχαμε και άλλο 4άρι, ο Πετρούσεφ είναι έξω, ο Παπανικολάου έπρεπε να ξεκουραστεί. έχουμε παίξει 60 παιχνίδια. Έχουμε ακόμα δύο ματς στην EuroLeague για να δούμε πού θα φτάσουμε. Ξέρω ότι είναι η δουλειά μας και πρέπει να τη βλέπουμε έτσι όλοι, αλλά αυτό πρέπει να το βλέπουμε όλοι.» εξέφρασε το παράπονό του ο Μπαρτζώκας που ξέρει πως οι αθλητές του παίζουν στα «κόκκινα» εδώ και τρεις μήνες, αλλά έχουν αποδείξει πως μπορούν να ανταπεξέλθουν σε κάθε περίσταση.

Διαβάστε επίσης