Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η φάρσα και το μήνυμα για την Παγκόσμια ημέρα αυτισμού (video)

Η φάρσα και το μήνυμα για την Παγκόσμια ημέρα αυτισμού (video)
Τρίτη, 2 Απριλίου 2024 - 11:40

Παραμονή της Παγκόσμιας ημέρας αυτισμού και ανήμερα Πρωταπριλιάς, οι αθλητές του ONE Team συναντήθηκαν στο βοηθητικό του ΣΕΦ και τίμησαν με τον τρόπο τους και τις δύο αυτές ξεχωριστές ημέρες!

Πιο συγκεκριμένα, «σκάρωσαν» φάρσα στον ανυποψίαστο καλεσμένο τους, Ίγκνας Μπραζντέικις, προσποιούμενοι ότι κοιμόντουσαν την ώρα της προπόνησης και στην συνέχεια ο «ερυθρόλευκος» πρεσβευτής του One Team, Κώστας Παπανικολάου, φρόντισε να τους εξηγήσει τα όρια της πλάκας. «Σήμερα κάνατε μια πολύ ωραία φάρσα. Κάνατε πως κοιμόσαστε και μετά σηκωθήκατε και τους τρομάξατε πετώντας τους μπαλάκια. Αυτή ήταν μια ωραία φάρσα. Έτσι και στην ζωή μας θα πρέπει να σκεφτόμαστε πριν κάνουμε οτιδήποτε. Να σκεφτόμαστε αν αυτό που θα κάνουμε θα ενοχλήσει τον άλλο. Και έτσι θα πρέπει να λειτουργούμε πάντα είτε πρόκειται για πλάκα, είτε για οτιδήποτε άλλο».

Στην συνέχεια, ο αρχηγός, μαζί με τον έτερο πρεσβευτή του προγράμματος, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, αλλά και τον Special καλεσμένο τους, Ίγκνας Μπραζντέικις, συμμετείχαν στην -όπως πάντα- διδακτική προπόνηση του One Team, που είχε ως κεντρικό θέμα τον σεβασμό στα όρια των συνανθρώπων μας.

Άπαντες διασκέδασαν με την ψυχή τους και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την παγκόσμια ημέρα αυτισμού.

“Αutism is not a disability it's a different ability”. («Ο αυτισμός δεν είναι μειονέκτημα, είναι μια διαφορετική ικανότητα»).

Διαβάστε επίσης