Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μποζίκας: «Ο Ολυμπιακός είναι δύσκολος αντίπαλος για όλους στα πλέι – οφ»

Μποζίκας: «Ο Ολυμπιακός είναι δύσκολος αντίπαλος για όλους στα πλέι – οφ»
Παρασκευή, 5 Απριλίου 2024 - 10:23

Ο Γιώργος Μποζίκας, ένας εκ των άμεσων συνεργατών του Γιώργου Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό, μίλησε μετά την σπουδαία και σημαντική νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα (86-89) στο Βελιιγράδι. Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε ομάδα στα playoffs και τόνισε πως ο Θρύλος θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος για όλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα: «Ο Ολυμπιακός μπήκε στο παιχνίδι με τον τρόπο που ήθελε. Αμυνθήκαμε καλά, ελέγξαμε το παιχνίδι. Ηταν ένα παιχνίδι που ήμασταν συνέχεια μπροστά. Κερδίσαμε με την υπονομή στην επίθεση μας, δεν έπρεπε να βιαστούμε, χρησιμοποιήσαμε κάθε δευτερόλεπτο από την κατοχή μας για να κάνουμε σωστές επιλογές».

Για το τελευταίο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε, αλλά και τα πλέι – οφ της EuroLeague: «Φέτος ο Ολυμπιακός έχει 21 νίκες και απομένει να κερδίσει τη Φενέρμπαχτσε. Αν κερδίσουμε μένουμε εκτός τετράδας. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος για όλους στα πλέι – οφ. Σήμερα παίξαμε με δύο σημαντικές απουσίες και όλοι είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Περιμένουμε το τελευταίο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε για να κλείσουμε τη χρονιά όπως πρέπει».

Διαβάστε επίσης