Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Euroleague: Το πρόγραμμα του Θρύλου στα πλέι-οφ!

Euroleague: Το πρόγραμμα του Θρύλου στα πλέι-οφ!
Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 - 00:30

Γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα των πλέι-οφ από την Euroleague, στα οποία ο Θρύλος αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα έδρας, στον δρόμο για το Βερολίνο.

Πρώτα θα διεξαχθούν τα play-in παιχνίδια την ερχόμενη εβδομάδα, ανάμεσα στις ομάδες στις θέσεις 7-10, αφού από αυτά θα συμπληρωθεί το ζευγάρι του στα playoffs.

Τα playoffs θα είναι, όπως πάντα, best-of-five σειρές, θα ξεκινήσουν στις 23 Απριλίου και θα ολοκληρωθούν το αργότερο στις 8 Μαΐου. Το Final Four θα γίνει 24-26 Μαΐου.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα με μειονέκτημα (οι δύο πρώτοι αγώνες θα γίνουν στη Βαρκελώνη στις 23 και στις 25 ή στις 24 και στις 26 Απριλίου) και το τρίτο ματς ή την Μ. Τρίτη (30/4) ή Μ. Τετάρτη (1/5) στο ΣΕΦ. Δεν έχουν οριστεί ημερομηνίες και ώρες για τα τέταρτα-πέμπταπαιχνίδια όλων των «ζευγαριών». Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει στη συνέχεια και αφού αρχίσουν τα πλέι-οφ, εάν και εφόσον χρειαστεί.

Όσο για το ενδεχόμενο να συναντηθεί ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό, είναι εφικτό μονάχα αν φτάσουν και οι δυο ως το τέλος του δρόμου, δηλαδή στον τελικό της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης