Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δάκρυα χαράς και όχι λύπης! (photo)

Δάκρυα χαράς και όχι λύπης! (photo)
Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 - 12:42

Η ήττα από τη Μπαρτσελόνα δεν ήταν καταστροφή για τον Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη. Το μπρέικ είχε ήδη γίνει και το πλεονέκτημα έδρας έχε περάσει πλέον σε «ερυθρόλευκα» χέρια. Αυτό, όμως δεν σημαίνει ότι η ήττα δεν πονάει. Δεν φέρνει δάκρυα πίκρας στον κόσμο του Θρύλου που είτε ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για να δει το παιχνίδι διά ζώσης, είτε στήθηκε μπροστά στην τηλεόραση για το παρακολουθήσει με την ίδια αγωνία και ελπίδα: να γίνει το θρυλικό 0-2 και να μένει μια νίκη στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό για να βρεθεί ξανά στην τελική φάση, στο Final 4 της Eurolague στο Βερολίνο.

Στις εξέδρες του «Παλάου Μπλαουγκράνα»«, ο πιτσιρικάς της φωτογραφίας δεν άντεξε βλέποντας την επερχόμενη ήττας. Ξέσπασε σε κλάματα μουσκεύοντας το ερυθρόλευκο κασκόλ που κρατούσε στα χέρια με δάκρυα πίκρας.

Δάκρυα τα οποία, όμως, θα μετατραπούν σε δάκρυα χαράς τη Μεγάλη Πέμπτη.

Ο Γιώργος Μπάρτζώκας και η πεινασμένη για νέες διακρίσεις αγέλη των λύκων του, αποτελούν το σημείο αναφοράς για αυτή την πίστη που πηγάζει μέσα από το μπάσκετ που παίζουν, το σύνολο που έχουν δημιουργήσει και που έχει οδηγήσει φίλους και «εχθρούς» να μνημονεύουν στις μπασκετικές συζητήσεις τους τους «ερυθρόλευκους».

Αυτοί είναι που δημιουργούν την πίστη πως – παρά την ήττα – τα επόμενα δάκρυα που θα κυλήσουν από τα μάτια του μικρού «ερυθρόλευκου» μάγκα θα είναι χαράς.

Διαβάστε επίσης