Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μιλουτίνοφ: «Πάντα είμαστε πεινασμένοι, να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας»

Μιλουτίνοφ: «Πάντα είμαστε πεινασμένοι, να κάνουμε περήφανο τον κόσμο μας»
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 - 13:11

Ο Θρύλος υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των play-offs της Ευρωλίγκας. Απέναντι στους Καταλανούς, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ξέρει πως ο Θρύλος οφείλει να παίξει πιο σκληρά και να δώσει πράγματα στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση.

Αναλυτικά όσα είπε ο «Μίλου» για το Game 3:

Για την κατάστασή του: "Ακόμη κι αν παίξω λίγο θα υποστηρίξω την ομάδα γιατί είναι τα playoffs. Είναι περισσότερο για την ομάδα και όχι για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά. Δεν πρόκειται για έναν παίκτη, αλλά για όλη την ομάδα και το σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι".

Για το σημείο κλειδί του παιχνιδιού: "Στο πρώτο παιχνίδι παλέψαμε για όλες τις μπάλες, στο δεύτερο δεν το κάναμε τόσο πολύ. Τώρα μπροστά στους οπαδούς μας και πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να φτάσουμε στη νίκη".

Για τη Μπαρτσελόνα: "Η Μπαρτσελόνα έχει πολύ ποιοτικό ρόστερ. Σίγουρα πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά, ειδικά στον τομέα των ριμπάουντ και να είμαστε καλύτεροι για να πάρουμε τη νίκη"

Για το πόσο δύσκολο είναι να είσαι έτοιμος έπειτα από ένα διάστημα απουσίας: "Πρέπει να είμαι έτοιμος, είναι τα playoffs. Ακόμη κι αν είναι το πρώτο ή το τελευταίο λεπτό πρέπει να είσαι έτοιμος.

Πάντα είμαστε πεινασμένοι. Θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο και περήφανο τον οργανισμό. Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε"

Διαβάστε επίσης