Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πεισμωμένος και αποφασισμένος για την... επιστροφή στη Βαρκελώνη!

Πεισμωμένος και αποφασισμένος για την... επιστροφή στη Βαρκελώνη!
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 - 10:41

Πεισμωμένος και αποφασισμένος για την... επιστροφή στη Βαρκελώνη! Ματς χωρίς αύριο, το αποψινό για τον Ολυμπιακό, καθώς όλα θα κριθούν απόψε (19:45) στο Game 4 των play-offs της Ευρωλίγκα, κόντρα στην Μπαρτσελόνα. .Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την ήττα της Μεγάλης Τρίτης είναι υποχρεωμένοι να κερδίσουν για να ισοφαρίσουν σε 2-2 και να διεκδικήσουν την πρόκριση στο Final 4 την επόμενη εβδομάδα στη Βαρκελώνη.

Θέλουν σήμερα πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα, να κάνουν το 2-2 στη σειρά και να πάνε σε πέμπτο και τελευταίο ματς στη Βαρκελώνη μετά το Πάσχα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει αυτή τη φορά όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Ο Κώστας Παπανικολάου που κρίθηκε την τελευταία στιγμή ανέτοιμος για το Game 3, αυτή τη φορά αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ενώ, χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει αυτή τη φορά και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μετά το... μηδέν του προηγούμενου αγώνα.

Είναι ένα ματς που δεν υπάρχει γυρισμός. Αν ο Ολυμπιακός ηττηθεί από την Μπαρτσελόνα, η σεζόν στην Ευρωλίγκα θα τελειώσει άδοξα. Εδώ θα χρειαστεί να φανεί και το κίνητρο των παικτών. Η πίεση είναι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Και το ζητούμενο είναι να γίνει απόψε το 2-2 στο ΣΕΦ.


Διαβάστε επίσης