Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαρτζώκας: «Είναι φανταστικό να δουλεύεις στον Ολυμπιακό» (photo)

Μπαρτζώκας: «Είναι φανταστικό να δουλεύεις στον Ολυμπιακό» (photo)
Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024 - 01:18

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαρακτήρισε απόλυτα δίκαιη την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final 4 της Euroleague για τρίτη σερί χρονιά.

«Αξίζαμε την πρόκριση. Δείξαμε το επίπεδό μας σε όλη τη σειρά, παρότι δεν κάναμε πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Χάσαμε ένα τρίτο ματς από μη σφύριγμα, κερδίσαμε το επόμενο με 34 πόντους και σήμερα δείξαμε χαρακτήρα φτάνοντας δίκαια στην πρόκριση» τόνισε ο Σκακιστής και πρόσθεσε:

«Κάποιοι έλεγαν πριν 4-5 χρόνια πως θα ήταν όνειρο απατηλό να πάει ξανά μια ελληνική ομάδα στο Final 4. Εμείς το κάναμε τρεις φορές σερί. Αντιμετωπίσαμε πολύ σοβαρά προβλήματα τραυματισμών, περάσαμε από μια δύσκολη διαδρομή, κάποια στιγμή είχαμε ρεκόρ 7-8, αλλά μετά κάναμε έναν φοβερό δεύτερο γύρο, κάναμε κάποιες προσθήκες, μείναμε ενωμένοι και όλο το κλαμπ είναι πάρα πολύ υποστηρικτικό. Είναι ένα περιβάλλον που το απολαμβάνω πραγματικά, είναι φανταστικό να δουλεύεις στον Ολυμπιακό. Είδατε κι εσείς πόσο πίστευε ο κόσμος τη νίκη στο πέμπτο ματς εκτός έδρας κι εμείς τους ανταποδώσαμε την εμπιστοσύνη». Αναφορικά με τη συνέχεια, ο προπονητής του Θρύλου είπε:

«Έχουμε λίγο διάστημα να ηρεμήσουμε μετά από πέντε παιχνίδια με μεγάλη ένταση. Θα προετοιμαστούμε βασιζόμενοι μόνο στο μπάσκετ, χωρίς να ασχολούμαστε με παραφιλολογία και τοξικότητα. Είναι σημαντικό που έχουμε δύο ελληνικές ομάδες στο Final 4 και θέλω να δώσω συγχαρητήρια, δεδομένου ποιες ομάδες έμειναν εκτός».

Διαβάστε επίσης