Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μεγάλη πρεμιέρα των play-offs είναι εδώ!

Η μεγάλη πρεμιέρα των play-offs είναι εδώ!
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2024 - 10:40

Η ώρα των πλέι οφ έφτασε. Ο Ολυμπιακός, με το βλέμμα «καρφωμένο» στον στόχο, με την προσοχή στραμμένη εκεί όπου θέλει να πάει, είναι έτοιμος. Έτοιμος για να κάνει το πρώτο βήμα, στην τελική ευθεία… Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη «μάχη» των πλέι οφ, απέναντι στην ΑΕΚ, με στόχο το τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημά του. Τζάμπολ στις 17:15.

Με τον Μόουζες Ράιτ να μένει εκτός και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, έπειτα από επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλα θέματα να τον απασχολούν, με τον Πετρούσεφ να προφυλάσσεται ενόψει του Final-4.

Και έτσι, μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία με καλή ψυχολογία, με υψηλότατο κίνητρο και με διάθεση να εμφανιστεί, πάνω από όλα, σοβαρός και να καθαρίσει τους «κιτρινόμαυρους» και να συνεχίσει μέχρι το τέλος.

Ο κόσμος θα είναι ξανά εκεί. Όπως είναι λογικό, τα πλέι οφ είναι ακόμη στην αρχή τους και όσο προχωρά η σειρά και τα ματς περνούν, το ενδιαφέρον θα μεγαλώνει και η αγωνία θα κορυφώνεται. Αλλά ο κόσμος του Θρύλου είναι -και θα είναι- πάντα εκεί. Και σε αυτό το πρώτο ματς της σειράς με την ΑΕΚ, θα δώσει ξανά το παρών. Ομάδα και κόσμος, ένα.

Διαβάστε επίσης