Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φαλ: «Δεν πιστεύω στην τύχη, το ότι είμαστε στο Final Four δείχνει ότι έχουμε χαρακτήρα»

Φαλ: «Δεν πιστεύω στην τύχη, το ότι είμαστε στο Final Four δείχνει ότι έχουμε χαρακτήρα»
Τρίτη, 21 Μαΐου 2024 - 09:55

Ο Μουσταφά Φαλ έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού με τον Ολυμπιακό, στη χθεσινή (20/5) media day στο ΣΕΦ.

Για το αν κάνουν όνειρα για τον τελικό: «Δεν ονειρευόμαστε. Θα βγούμε εκεί έξω και θα παλέψουμε για τη νίκη. Ελπίζουμε ότι θα νικήσουμε. Είναι ένα παιχνίδι. Θα παλέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι ένα παιχνίδι, πρέπει να βγούμε νικητές, πρέπει να είμαστε επιτυχημένοι. Να παλέψουμε για όλες τις μπάλες που είναι 50-50, να πάρουμε τα ριμπάουντ και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για το συναπάντημα με τη Ρεάλ και το ματσάρισμα με τους Πουαριέ, Ταβάρες: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Είμαστε έτοιμοι. Δεν έχουμε επιλογή έτσι και αλλιώς. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα είναι πολύ καλά αυτά τα match-up. Ελπίζω ότι θα κερδίσουμε».

Για το αν θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό: «Όχι. Αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε ακόμα ένα παιχνίδι. Οπότε δεν θα είναι εκδίκηση. Είμαστε συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε, δεν μπορούμε να σκεφτούμε το παρελθόν. Κάνουμε focus σε αυτό που πρέπει να κάνουμε στο παρκέ».

Για τις ομοιότητες της περσινής Ρεάλ με τη φετινή ομάδα: «Είναι και πάλι μια πολύ καλή ομάδα, έχει παίκτες που μιλούν στις μεγάλες στιγμές. Έτσι και αλλιώς ήταν μια πολύ καλή ομάδα, αλλά πλέον έχει καλύψει και ό,τι μπορεί να της έλλειπε. Οπότε φέτος θα είναι ακόμα πιο σκληρή μάχη. Όμως και εμείς παίζουμε καλό μπάσκετ και έχουμε την ευκαιρία μας».

Για το αν ο Ολυμπιακός χρειάζεται περισσότερη τύχη: «Δεν πιστεύω στην τύχη και σε όλα τα σχετικά. Το ότι βρεθήκαμε στο Final Four έδειξε ότι είχαμε χαρακτήρα. Παλέψαμε με τραυματισμούς, με απουσίες παικτών και παρόλα αυτά βρήκαμε τις λύσεις και ακόμα είμαστε εδώ. Ελπίζω ότι θα μπούμε στο παρκέ και θα βρούμε και πάλι τις λύσεις, πάση θυσία, όπως κάναμε όλη τη σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Τρέμει τον Θρύλο ο Λεσόρ!

Τρέμει τον Θρύλο ο Λεσόρ!

O σέντερ του ΠΑΟ ακόμα βλέπει εφιάλτες από τους «πύργους» του Θρύλου και δεν θέλει τον Ολυμπιακό στον τελικό...