Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με ένα όνειρο (όχι και τόσο) «τρελό», το ευρωπαϊκό!

Με ένα όνειρο (όχι και τόσο) «τρελό», το ευρωπαϊκό!
Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 - 00:11

Η μεγάλη στιγμή σχεδόν έφτασε. Η μεγάλη στιγμή του Ολυμπιακού. Η στιγμή που περίμενε από τις δύο τελευταίες χρονιές σε Κάουνας και Βελιγράδι. Ο Θρύλος το είχε δηλώσει από τότε. Ήθελε να πάρει το... αίμα του πίσω. Έβαλε στόχο το Final-4 και τον πέτυχε. Βρίσκεται ξανά στη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Όμως, στο Βερολίνο θέλει να πάει ένα ακόμα βήμα πιο ψηλά. Να φτάσει στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού. Του τέταρτου ευρωπαϊκού τροπαίου στην ιστορία του!

Ο Ολυμπιακός ήταν από τις πιο σκληρές ομάδες της Euroleague τη φετινή σεζόν. Το παραδέχθηκαν άπαντες. Ο Ολυμπιακός πήρε μια μάγκικη πρόκριση με 2 break μέσα στην Βαρκελώνη, και έκλεισε θέση στο Final-4 του Βερολίνου, όπου βρίσκονται πάνω από 4.500 ΓΑΥΡΟΙ.

Η ομαδάρα του Μπαρτζώκα είναι μπροστά σε μία μεγάλη πρόκληση. Στο 13ο Final-4 της ιστορίας τους, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν σαν «τρελοί» τον τίτλο. Σαν... αγέλη πεινασμένων λύκων!

Την Παρασκευή (25/5) στις 22:00, ξεκινάει η «μάχη» του Θρύλου στην Γερμανία. Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Ρεάλ Μαδρίτης στην εντυπωσιακή «Uber Arena», με στόχο τη νίκη-πρόκριση στον τελικό. Κάτι που μόνο εύκολο δεν θα είναι. Ο Θρύλος πρέπει να παλέψει 40 λεπτά, με συγκέντρωση και πίστη στο πλάνο του. Η Ρεάλ δεν είναι... απλή ομάδα. Δίκαια βρίσκεται στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και χρειάζεται προσοχή.

Η μεγάλη ώρα, λοιπόν, έφτασε. Ο Θρύλος έτοιμος για ένα ακόμα σπουδαίο ευρωπαϊκό «ραντεβού». Ένα «ραντεβού» με την ιστορία. Για ένα όνειρο (όχι και τόσο) «τρελό».

Διαβάστε επίσης