Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μεγάλη μου αγάπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ μου...

Μεγάλη μου αγάπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ μου...
Σάββατο, 25 Μαΐου 2024 - 11:29

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στον ημιτελικό του Final-4 της Euroleague στο Βερολίνο και ηττήθηκε με 87-76 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, «πληρώνοντας» το πολύ άσχημο πρώτο του ημίχρονο. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, στην ευρωπαϊκή ημιτελική «μάχη» με τους απίστευτους -φέτος- Μαδριλένους, ο Θρύλος εμφανίστηκε ανέτοιμος πνευματικά, πολύ κατώτερος των περιστάσεων στην «Uber Arena», για αυτό και... έχασε το εισιτήριο για τον -δεύτερο σερί- τελικό.

Μόνο περηφάνια, ωστόσο, για την ομαδάρα του «σκακιστή» Γιώργου Μπαρτζώκα! Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν το «παρών» σε Final-4 της Euroleague για τρίτη διαδοχική σεζόν, επίδοση εντυπωσιακή. Επίδοση, που δείχνει τη σπουδαία δουλειά των Πειραιωτών, τα τελευταία χρόνια και δεν πρέπει να περνάει στα... ψιλά.

Ο Ολυμπιακός είναι, αναμφίβολα, μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες της Ευρώπης και έχει τον σεβασμό όλων για τη φιλοσοφία του, για το μπάσκετ που παίζει. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το μεγαλείο του Θρύλου (και) στο ανδρικό μπάσκετ. Εξάλλου, η δήλωση του Τσους Ματέο για τους «ερυθρόλευκους» τα «λέει» όλα: «Σπουδαία ομάδα, με σπουδαία καρδιά. Ο Ολυμπιακός έχει έναν από τους κορυφαίους προπονητές στην Ευρώπη, εδώ και πολύ καιρό. Τους κάνει να πιστεύουν ότι θα κερδίσουν. Διατηρούν το στιλ τους, την καρδιά του οργανισμού, είναι οργανισμός πρωταθλητή. Θα είναι πάντα στα Final-4, γιατί το αξίζουν».

Οι Πειραιώτες είναι... εδώ, θα συνεχίσουν να είναι... εδώ, στην ελίτ της Ευρώπης και θα διεκδικούν την κορυφή συνεχώς, με τον... δικό τους τρόπο. Με τον... Ολυμπιακό τρόπο που «ζηλεύουν» οι... απέναντι και γενικότερα, όλος ο μπασκετικός κόσμος! Τα τελευταία χρόνια, με ένα από τα χαμηλότερα μπάτζετ, με ένα σύνολο-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ο Θρύλος του Μπαρτζώκα έχει κερδίσει τον σεβασμό ολόκληρου του μπασκετικού κόσμου.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ έδωσε το... σύνθημα για την «επόμενη μέρα» των «ερυθρόλευκων» και τόνισε: «Θα είμαστε ακόμα καλύτεροι τη νέα σεζόν». Και αυτό πρέπει να κρατήσει ο κόσμος των Πειραιωτών. Ο Ολυμπιακός θα διορθώσει τα λάθη του, θα «κλείσει» τις... τρύπες του (κυρίως επιθετικά, με την κατάλληλη ενίσχυση) και θα παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατός την ιστορική σεζόν 2024-25. Στα 100 χρόνια του Θρύλου! Πρώτα από όλα, όμως, οι «ερυθρόλευκοι» θα «παλέψουν» για το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, τον βασικό του στόχο.

Μετά την «πικρή» ήττα από τη Ρεάλ στον ημιτελικό του Final-4 της Euroleague στην «Uber Arena», ο κόσμος των Πειραιωτών χειροκρότησε την ομάδα του «σκακιστή». Και αυτό σημαίνει... Ολυμπιακός! Θρύλος στα... δύσκολα. Ο «ερυθρόλευκος» κόσμος ξέρει να αναγνωρίζει, ξέρει να εκτιμάει, ξέρει να στηρίζει και να υποστηρίζει...

Διαβάστε επίσης