Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φαλ: «Πάντα στο πλευρό μας ο κόσμος, τα δυνατά μας για το πρωτάθλημα» (video)

Φαλ: «Πάντα στο πλευρό μας ο κόσμος, τα δυνατά μας για το πρωτάθλημα» (video)
Σάββατο, 25 Μαΐου 2024 - 21:05

Όση πίκρα και να υπάρχει για τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μουστάφα Φαλ μοιάζει αρκετά αισιόδοξος για το μέλλον. Αυτό έδειξε, άλλωστε, ο Γάλλος σέντερ του Ολυμπιακού, κατά τις δηλώσεις που έκανε στο επίσημο κανάλι του Θρύλου στο YouTube.

Ευχαριστώντας τους ΓΑΥΡΟΥΣ που βρίσκονται διαρκώς πλάι στην ομάδα, ο 32χρονος μπασκετμπολίστας των «ερυθρόλευκων» έστρεψε την προσοχή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ώστε να κλείσει το δυνατόν πιο ιδανικά η αγωνιστική περίοδος

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φαλ στο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube:

«Ναι, εννοείται πως είχαμε τα πάνω κάτω αυτή τη σεζόν. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ, αλλά θέλαμε το κάτι παραπάνω. Είναι απογοητευτικό αυτή τη στιγμή, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε και θα δούμε.

Υπάρχει ακόμα ένα τρόπαιο να κατακτήσουμε, το πρωτάθλημα Ελλάδας και θα βάλουμε τα δυνατά μας για αυτό. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι την επόμενη σεζόν.

Οι φίλαθλοί μας είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη, βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας και εύχομαι να μας στηρίζουν για πολλά χρόνια ακόμα. Θα προσπαθήσουμε να τους κάνουμε περήφανους».

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε όσα είπε ο Γάλλος σέντερ:

Διαβάστε επίσης