Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τους πονάει ο Μπαρτζώκας!

Τους πονάει ο Μπαρτζώκας!
Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 - 20:00

Δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν, από το να πολεμάνε με κάθε τρόπο τον Ολυμπιακού. Σας το έχουμε πει. Είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκαν. Ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν. Πρώτα για να βάλλουν κατά του Ολυμπιακού και μετά να ασχολούνται με τη ομάδα τους. Έχουν μένος μέσα τους και δεν τους νοιάζει… Οι άνθρωποι που είχαν να δουν 12 χρόνια Final-4 πάλι έδειξαν το ήθος τους, βγάζοντας το κόμπλεξ τους … Τόσος πόνος πια με τον Ολυμπιακό και ειδικά για τον Μπαρτζώκα;

Άλλο ένα περιστατικό έλαβε μέρος με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού στο Final-4 του Βερολίνου, στον μικρό τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φενέρμπαχτσε.

Οι γνωστοί κομπλεξικοί οπαδοί της ομάδας του «εξασφύριχτρου» που βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου και παρακολούθησαν τον τελικό της… παρηγοριάς έβριζαν εν χορώ ξανά κατά του Γιώργου Μπαρτζώκα. Όπως και στο ΟΑΚΑ, έτσι και τώρα, τα έβαλαν με τον Σκακιστή.

Τους έχει δημιουργήσει πολλούς εφιάλτες, τα τελευταία χρόνια και βγάζουν τον πόνο τους και το κόμπλεξ τους, με την πρώτη ευκαιρία.

Διαβάστε επίσης