Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σειρήνες» για το μέλλον του Κάνααν στον Ολυμπιακό, μόνο το πρωτάθλημα στο μυαλό του

«Σειρήνες» για το μέλλον του Κάνααν στον Ολυμπιακό, μόνο το πρωτάθλημα στο μυαλό του
Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024 - 23:17

Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκαν, μετά τη νίκη με 87-84 επί της Φενέρμπαχτσε και την εξασφάλιση της τρίτης θέσης στην Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» στρέφονται πια μόνο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφήνοντας όλα τα άλλα πίσω τους.

Και όχι μόνο ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και τις μεταγραφικές φήμες. Όπως αυτές που βγαίνουν από Ιταλία και Ισραήλ, με αφορμή το μέλλον του Αϊζάϊα Κάνααν.

Συγκεκριμένα, ο Ισραηλινός δημοσιογράφος, Αρέλ Γκίνσμπερ, δηλώνει ότι «Μπορώ να πω ότι ο Αϊζάια Κάνααν θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό. Ο Κάναν και ο ελληνικός σύλλογος δυσκολεύονται να τα βρουν στους όρους για συνέχεια της συνεργασίας τους και φαίνεται ότι πιθανότατα θα αποχωρήσει. Αρκετές ομάδες της EuroLeague δείχνουν ενδιαφέρον για την περίπτωσή του».

Από εκεί και πέρα, ωστόσο, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, με τον Αμερικανό γκαρντ να μην «βλέπει» κάτι άλλο, πέραν των αγώνων για τα play off της Basket League. Υπενθυμίζουμε ότι ο Κάνααν έχει 12 πόντους κατά μέσο όρο στη φετινή Euroleague και 11,2 πόντους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης