Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο φωνή την Τετάρτη (12/6) για να νικήσουμε τον «εξασφύριχτρο» και να σηκώσουμε την κούπα!

Μόνο φωνή την Τετάρτη (12/6) για να νικήσουμε τον «εξασφύριχτρο» και να σηκώσουμε την κούπα!
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 - 02:00

Ήταν σχεδόν σίγουρο ότι στο Game 3 ο Ολυμπιακός δεν θα είχε να κάνει μόνο με τον Παναθηναϊκό, αλλά και με μία τραγική διαιτησία. Μετά το τέλος τους πρώτου αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο «εξασφύριχτρος» έκανε τα πάντα για να φτιάξει... κλίμα, διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία (αν είναι δυνατόν).

Τελικά, όπως φάνηκε, η διαιτητική τριάδα των Πουρσανίδη-Πιτσίλκα-Μαγκλογιάννη κατάφερε να ολοκληρώσει την... αποστολή της και να δώσει τη νίκη στον Παναθηναϊκό, θυμίζοντας έτσι εποχές Βασιλακόπουλου.

Την Tετάρτη (12/6), ο κόσμος του Θρύλου θα βρεθεί στο ΣΕΦ για να στηρίξει την ομάδα και να την ωθήσει στη νίκη. Ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» αναγνωρίζει την προσπάθεια των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα και γνωρίζει ότι η ομάδα του Πειραιά μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Στο Game 4 οι οπαδοί του Θρύλου χρειάζεται να μην «τσιμπήσουν» απέναντι σε οποιαδήποτε πρόκληση του «εξασφύριχτρου». Άλλωστε οι απέναντι σε αυτό αποσκοπούν. Δεν θέλουν τον κόσμο του Ολυμπιακού στο γήπεδο και προσπαθούν να κάνουν τα πάντα για να αγωνιστούν σε ένα κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ. Οι φίλοι του Ολυμπιακού δεν πρέπει να τους κάνουν τη χάρη, αντιθέτως χρειάζεται να τους δείξουν πως είναι πραγματικά μία καυτή έδρα, της οποίας ο κόσμος στηρίζει την ομάδα κάνοντας εκκωφαντικό θόρυβο.

Όλοι μαζί, την Τετάρτη θα δώσουμε δυναμικό «παρών» και θα τους δείξουμε πως... αγαπάει ο Πειραιάς, δημιουργώντας ξανά μία «καυτή» ατμόσφαιρα. Πάμε γερά!

Δείτε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το μεγάλο ματς:

H Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι, για το 4ο τελικό αγώνα Stoiximan Basket League 2023 - 2024 με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΚΤΟR της Τετάρτης 12/06/2024, με ώρα έναρξης 21:15, η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

  • Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr ΚΑΙ από το ticketmaster.gr από την Τρίτη 11/06/2024 και ώρα 14:30.
  • Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 2111 996007 από την Τρίτη 11/06/2024 και ώρα 14:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 25€, 35€, 80€, 100€, 120€, 200€.

  • Η κάρτα φιλάθλου του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τον συγκεκριμένο αγώνα είναι υποχρεωτική

Η Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» και από το Internet (www.olympiacossfp.gr)

Για πληροφορίες σχετικά με την «κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού» μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060.Συνιστάται η χρήση μάσκας.

  • Προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός κατά την είσοδο των φιλάθλων στις εξέδρες, οι θύρες θα ανοίξουν δύο (2) ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα.
  • Προτρέπουμε τους φιλάθλους να έχουν προσέλθει στο γήπεδο όσο το δυνατό νωρίτερα, καθώς η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι χρονοβόρα.
  • Επίσης, προτρέπουμε να χρησιμοποιούνται ανέπαφες κάρτες για τις χρηματικές συναλλαγές.

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι, για την προστασία τους, να προμηθεύονται εισιτήρια μόνο μέσω των επίσημων καναλιών πώλησης της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο π/ου ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Είσοδος παιδιών-Προσοχή!

Σας υπενθυμίζουμε ότι μόνο τα παιδιά μέχρι 5 ετών έχουν δικαίωμα εισόδου χωρίς εισιτήριο (χωρίς εξασφαλισμένη θέση) στους αγώνες του Ολυμπιακού. Για την είσοδο των παιδιών άνω των 5 ετών, απαιτείται η έκδοση εισιτηρίου ή η κατοχή εισιτηρίου διαρκείας στο όνομα του παιδιού. Επίσης, είναι απαραίτητο ο συνοδός του παιδιού να έχει μαζί του επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την ημερομηνία γέννησης του/των παιδιού/ων που συνοδεύει. Σε περίπτωση που δεν θα ακολουθούνται οι παραπάνω οδηγίες, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Για τον αγώνα με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΚΤΟR παρακαλούμε επικοινωνήστε μέχρι την Τρίτη 11/06/2024 και ώρα 18:00 στο email [email protected] για την κράτηση θέσης ΑΜΕΑ και για τα αναπηρικά καροτσάκια και αμαξίδια, όπου θα δίνονται οι πληροφορίες και για τη διαδικασία εισόδου.

PARKING

Δικαίωμα εισόδου στα PARKING του ΣΕΦ έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι διαρκείας VIP, COURT SEATS, BASELINE, EXECUTIVE A και EXECUTIVE B, δηλαδή οι φίλαθλοι που τους έχει δοθεί ήδη δωρεάν η αντίστοιχη κάρτα PARKING A ή PARKING B.

Διαβάστε επίσης