Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Tώρα θα μιλήσει ο «νόμος» του ΣΕΦ και θα σηκώσουμε το πιο μάγκικο πρωτάθλημα!

Tώρα θα μιλήσει ο «νόμος» του ΣΕΦ και θα σηκώσουμε το πιο μάγκικο πρωτάθλημα!
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 - 10:05

Ο Ολυμπιακός βγήκε και πάλεψε χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ. Πάλεψε απέναντι στα «κοράκια» που με το... έτσι θέλω «έσφαξαν» στο... γόνατο την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με στόχο να μην κάνει το 3-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό στη σειρά των τελικών της Basket League. Πάλεψε και σε συνθήκες ζούγκλας, καθώς οι «πράσινοι» οπαδοί δίδαξαν ήθος με νερά,μούντζες, φραστικές επιθέσεις και όχι μόνο...

Ο Θρύλος έφτασε κοντά στο νικήσει τον «εξασφύριχτρο» και μαζί το διαιτητικό τρίο το οποίο ήταν κομμένο και ραμμένο από εποχές «φάρου». Πουρσανίδη-Πιτσίλκα-Μαγκλογιάννη έβγαλαν εις πέρας την αποστολή τους και «καθάρισαν» τον Ολυμπιακό.

Καταλαβαίνει κανείς ότι μόνο με διαιτησία από τα παλιά μπορούσε να «κόψει» την «σκούπα». Μόνο έτσι μπορούσαν να σταματήσουν τον Ολυμπιακό... Με διαιτησία που θα νοσταλγούσε και ο Βασιλακόπουλος επί προεδρίας του στην ΕΟΚ και ολόκληρος ο «φάρος»... Αλλά ο Θρύλος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη... Θα απαντήσει όπως πρέπει εντός παρκέ.

Την Τετάρτη (12/6), ο κόσμος του Θρύλου θα βρεθεί στο ΣΕΦ για να στηρίξει την ομάδα και να την ωθήσει στη νίκη. Ο κόσμος των «ερυθρόλευκων» αναγνωρίζει την προσπάθεια των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα και γνωρίζει ότι η ομάδα του Πειραιά μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Στο Game 4 οι οπαδοί του Θρύλου χρειάζεται να μην «τσιμπήσουν» απέναντι σε οποιαδήποτε πρόκληση του «εξασφύριχτρου». Άλλωστε οι απέναντι σε αυτό αποσκοπούν.

Ο Ολυμπιακός πλέον θα έχει την ευκαιρία να σηκώσει το πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να θεωρήσει σίγουρη την επικράτησή του. Πλέον, εκείνος θα έχει την πίεση και το «πρέπει» για τον τίτλο. Θα χρειαστεί όμως περισσότερους πρωταγωνιστές, αλλά και ενδεχομένως και ένα μεγαλύτερο ροτέισον, καθώς παίκτες-κλειδιά δείχνουν να βγάζουν κόπωση. Το σίγουρο είναι πως οι Πειραιώτες κρατούν την τύχη στα χέρια τους.

Διαβάστε επίσης