Ντουντούκα
Θρύλε, Θεέ μου, Ολυμπιακέ μου!

Μόνο έτσι μπορούσαν να «φρενάρουν» τον Ολυμπιακό! (video)

Μόνο έτσι μπορούσαν να «φρενάρουν» τον Ολυμπιακό! (video)
Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024 - 17:29

Με το «έτσι θέλω», η διαιτησία σταμάτησε τη «σκούπα» του Ολυμπιακού στον Παναθηναϊκό. Στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, ο Θρύλος, με «αντίπαλο» και την (εμετική) διαιτησία, ηττήθηκε με 83-76 από τον ΠΑΟ στη «ζούγκλα» του ΟΑΚΑ και έτσι, έχασε την ευκαιρία για το 3-0 στη σειρά. Την Τετάρτη (12/6, 21:15), ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν την ομάδα του προκλητικού Εργκίν Αταμάν στο ΣΕΦ, για τον τέταρτο τελικό, με στόχο το 3-1 και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του εγχώριου τρεμπλ.

Ο Τούρκος προπονητής των «πράσινων» χαρακτήρισε «clear game» (σ.σ. καθαρό) το τρίτο ματς της σειράς των τελικών της Basket League, αποθέωσε τη διαιτησία και φυσικά, δεν παραδέχθηκε τη «σφαγή» του Ολυμπιακού στο Μαρούσι.

Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε ξεκάθαρα, φάση-φάση, την απαράδεκτη διαιτησία κατά του Θρύλου, στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης