Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για γέλια! Τιμώρησαν Γουόκαπ, Κάνααν και απάλλαξαν Λεσόρ

Για γέλια! Τιμώρησαν Γουόκαπ, Κάνααν και απάλλαξαν Λεσόρ
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 - 18:40

Παρά το γεγονός ότι ακούμε συχνά για αθλητική δικαιοσύνη, τώρα ο μόνος ήχος που «αιωρείται» στον αέρα είναι το «κλέφτικο σφύριγμα» όσον αφορά τον Παναθηναϊκό.

Ο Ματίας Λεσόρ απαλλάχθηκε της τιμωρίας από τον αθλητικό δικαστή, παρά το γεγονός ότι τα πλάνα δείχνουν ξεκάθαρα αυτόν να ξεκινά τον καβγά, κλωτσώντας τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Αντίθετα, χρηματικά πρόστιμα επιβλήθηκαν τόσο στον Τόμας Γουόκαπ, όσο και στον Αϊζάια Κάνααν, για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«1. Επιβάλλεται στον Τόμας Ράιαν Γούοκαπ (Thomas Ryan Walkup), καλαθοσφαιριστή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο ύψους τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ για ανάρμοστη συμπεριφορά, δυσφημιστική για το άθλημα, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) που διεξήχθη την 7-6-2024 και

  1. Επιβάλλεται στον Αζάια Κάναν (Isaiah Canaan), καλαθοσφαιριστή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο ύψους πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για ανάρμοστη συμπεριφορά, δυσφημιστική για το άθλημα, που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του ως άνω αγώνα.
  2. Απαλλάσσεται ο κ. Matthias Michel Lessort αθλητής της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) για βιαιοπραγία σε βάρος του αθλητή της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Λαρεντζάκη που φέρεται να έλαβε χώρα μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 10-6-2024.
  3. Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) για το ίδιο ως άνω περιστατικό».

Διαβάστε επίσης