Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Φουρνιέ, ο Ολυμπιακός και ο…καλός οιωνός

Ο Φουρνιέ, ο Ολυμπιακός και ο…καλός οιωνός
Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024 - 18:23

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποτελεί το νούμερο ένα στόχο του Ολυμπιακού για τη θέση «2», με τον ίδιο μάλιστα να ρίχνει «γέφυρα» επιστροφής στο Λιμάνι. Παρ’ όλα αυτά, στο Θρύλο σκέφτονται και την απόκτηση ακόμα ενός παίκτη, που θα φέρνει στο στυλ του ομογενή γκαρντ, αλλά θα έχει περισσότερο έμφυτο το σουτ, χωρίς να είναι πρωτίστως δημιουργός.

Τα τελευταία χρόνια του όνομα του Εβάν Φουρνιέ βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο «ερυθρόλευκο» ράφι. Έτσι και φέτος, αφού ξεχωρίζει στη «wishlist» του Ολυμπιακού, κυρίως για δύο λόγους. Πρώτον, το συμβόλαιό του με τους Ντιτρόιτ Πίστονς λήγει και έτσι μένει ελεύθερος, έχοντας στο μυαλό του και την Ευρώπη. Δεύτερον, οι Πειραιώτες θέλουν διακαώς να προσθέσουν το σταθερό σουτ στο ρόστερ τους, ώστε να αναβαθμιστούν και να πάρουν όσα τους έλειψαν την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Σύμμαχος σε αυτό; Μα φυσικά η επιθυμία του ίδιου του παίκτη. Όπως έλεγε στο X/Twitter προ διετίας, εάν επέστρεφε στην Ευρώπη και είχε την επιλογή να πάει όπου θέλει, θα πήγαινε μόνο στον Ολυμπιακό, δηλώνοντας ξετρελαμένος με τον σύλλογο. Και φέτος παρουσιάζεται η καλύτερη ευκαιρία να το κάνει.

Με το Θρύλο του Γιώργου Μπαρτζώκα να κάνει ολικό rebuilding, εν όψει της επόμενης ημέρας, και να ψάχνει τους παίκτες που θα του δώσουν το μακρινό σουτ που θα τον «ανεβάσει» επίπεδο και θα τον απογειώσει.

Διαβάστε επίσης