Θρύλε Θεέ, χρόνια πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...
Ευχάριστα νέα για τον Θρύλο! Προπονήθηκε κανονικά και ο Γουόκαπ!
Κυριακή, 20 Απριλίου 2025 - 13:08
Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το μεγάλο ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης (23/4, 21:30) για τα play-offs της Euroleague και ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, όλοι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.
Πιο συγκεκριμένα, τα νέα είναι ευχάριστα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα καθώς ο Τόμας Γουόκαπ προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους παίκτες και για πρώτη φορά μετά από ένα μεγάλο διάστημα δεν υπήρξε η παραμικρή απουσία!
Το πρόγραμμα είχε και αρκετό βίντεο με ανάλυση για το στυλ παιχνιδιού της Ρεάλ ώστε να δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες. Οι Ερυθρόλευκοι ανεβάζουν ρυθμούς και έχουν ακόμα δύο προπονήσεις ως την Τετάρτη (22/4) όπου θα φιλοξενήσουν στο ΣΕΦ τη Βασίλισσα με στόχο το πρώτο από τα τρία βήματα για να βρεθούν στο Final Four της EuroLeague.