Θρύλε Θεέ, χρόνια πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...
Έρευνα της ΕΛΑΣ για τους οπαδούς που πέταξαν πυροτεχνήματα στο ξενοδοχείο της Εφές
Τρίτη, 6 Μαΐου 2025 - 20:50
Οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν τη νύχτα… μέρα τα ξημερώματα της Τρίτης (6/5) με σκοπό να διαταράξουν τον ύπνο των παικτών της Αναντολού Εφές πριν το κρίσιμο Game 5 της σειράς των playoffs με έπαθλο το εισιτήριο για το Final Four.
Συγκεκριμένα, οι οπαδοί του ΠΑΟ τοποθέτησαν δεκάδες πυροτεχνήματα έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο διανυκτέρευσε στην Αθήνα η τουρκική ομάδα και τα πέταξαν λίγο μετά τις 02:30 τα ξημερώματα της Τρίτης, προκαλώντας αναστάτωση στην αποστολή των Τούρκων.
Μάλιστα, το συμβάν το κατήγγειλαν οι άνθρωποι της ΕΦΕΣ και η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στου Αθλητικούς Χώρους ξεκινά έρευνα ώστε να ταυτοποιηθούν άμεσα τα τέσσερα άτομα που επέβαιναν σε δύο μηχανάκια, φορούσαν μαύρα ρούχα και έριξαν πυροτεχνήματα στη μπροστινή πλευρά του ξενοδοχείου.