Θρύλε Θεέ, χρόνια πολλά, 100 χρόνια και δεν είναι αρκετά...
Το σήμα στην καρδιά: Ο Λάρι, o Ρέτσος ο Ροντινέι και ο Γκιγιέρμε «απάντησαν» με τον σωστό τρόπο στην ΑΕΚ!
Πέμπτη, 15 Μαΐου 2025 - 23:08
Στο ματς με την ΑΕΚ ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έκανε μια πολύ σημαντική κίνηση. Σε κάποια στιγμή που όλο το γήπεδο τον έβριζε, εκείνος αντέδρασε με πολύ έξυπνο τρόπο. Δείχνοντας ότι κανείς δεν μπορεί να παίζει με τον μεγαλύτερο Σύλλογο της Ελλάδας.
Και πώς να μην το απολαμβάνεις αυτό; Να βλέπεις έναν παίκτη που αντιλαμβάνονται σε ποια ομάδα ομάδα βρίσκονται, όχι απλά να έχει αντιληφθεί το μεγαλείο του Ολυμπιακού, αλλά και τι σημαίνει να φοράς την φανέλα του Ολυμπικαού! Ο Λαρεντζάκης όχι απλά έδειξε πώς το αντιλαμβάνεται, αλλά πώς έχει καταλάβει πολύ καλά πού αγωνίζεται και τι σημαίνει να είσαι παίκτης του Ολυμπιακού.
Μια κίνηση που έχει κάνει μεγάλο... κλικ στον κόσμο του Θρύλου και πλέον ο «Λάρι» κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των ΓΑΥΡΩΝ. Τέτοιους παίκτες θέλουμε να φορούν αυτή τη φανέλα σε όλα τα σπορ. Παίκτες που την τιμούν και ξέρουν τί σημαίνει κι αυτή και το σήμα στην καρδιά!
Όπως το έκανε ο Ρέτσος στον Λαμέλα για τις «μαγκιές» του στο Ναό, ο Ροντινέι στον Μάνταλο στην OPAP Arena, αλλά και ο Γκιγιέρμε στον Μπακασέτα κόντρα στην ΑΕΚ ξανά!