Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μετράμε αντίστροφα για Ελληνικό

Μετράμε αντίστροφα για Ελληνικό
Σάββατο, 14 Μαΐου 2011 - 19:39

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Ο τελικός της Κυριακής πλησιάζει και ο λαός του Θρύλου ετοιμάζεται για το Ελληνικό. Το ίδιο και ο Ντούσαν Ιβκοβιτς με τους παίκτες του, που συνεχίζουν την προετοιμασία τους για να σηκώσουν την πρώτη εγχώρια κούπα της σεζόν.

Μέσα και ο "Kill Bill"
Αυτό που όλοι φοβήθηκαν, τελικά αποφεύχθηκε. Ο Βασίλης Σπανούλης ξεπερνάει τον τραυματισμό στους κοιλιακούς, αγωνίστηκε στο φιλικό της περασμένης Τετάρτης με τη Ραντνίτσκι και θα βρίσκεται στη 12άδα. Σίγουρα δεν θα είναι ο Σπανούλης που όλοι ξέρουμε, μιας και έμεινε για ένα μήνα εκτός δράσης, όμως με την εμπειρία του θα δώσει αυτό που χρειάζεται η περιφερειακή γραμμή, απέναντι στην πρώην ομάδα του, από την οποία έφυγε με τις χειρότερες εντυπώσεις. Εκτός αυτού ο "Kill Bill" θέλει να δώσει απαντήσεις σε κάποιους που έχουν στόμα μεγαλύτερο απ’ ότι θα έπρεπε.

Φτιαγμένοι Μίλος και Μπουρούσης
Σημαντικό ρόλο θα έχουν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και οι Μίλος Τεόντοσιτς – Γιάννης Μπουρούσης. Ο πρώτος έχει ξεκουραστεί μετά τον αποκλεισμό με τη Σιένα και είναι έτοιμος να γονατίσει για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν τους "πρασίνους", ενώ ο δεύτερος αντιλαμβάνεται πως είναι πλέον ο μοναδικός πρωτοκλασάτος σέντερ στο ρόστερ. Ακουσε κι αυτός πολλά και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις απέναντι στον Ομπράντοβιτς. Εχει το ταλέντο για να κάνει τη διαφορά και πρέπει να το δείξει στους "πράσινους" αλαζόνες.

Ο ρόλος του Ντούντα
Κι αν οι παίκτες στενοχωρήθηκαν μετά τον αποκλεισμό από τη Σιένα, τι να πει ο Ντούσαν Ιβκοβιτς. Ο κόουτς πίστευε ότι η ομάδα θα φτάσει στη Βαρκελώνη, απέτυχε και ανέλαβε το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, αλλά τώρα είναι η ώρα του. Εχει ετοιμάσει τρικ σε άμυνα κι επίθεση, δουλεύει στην ψυχολογία των παικτών του, ξέρει πώς να… βουτήξει το πορτοφόλι του Ομπράντοβιτς και θα πάει στο Ελληνικό έτοιμος για μάχη.

Δίψα και από τους ΓΑΥΡΟΥΣ
Την ώρα που στο αγωνιστικό τμήμα κυριαρχεί το πάθος, ο κόσμος της ομάδας διψάει για επιτυχίες. Την Παρασκευή ξεκινάει από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ η διάθεση των εισιτηρίων σε όσους έχουν εγκριθεί από την ΚΑΕ και την Αστυνομία και το κλειστό του Ελληνικού θα έχει το απόγευμα της Κυριακής έντονο ερυθρόλευκο χρώμα. Απαντες γνωρίζουν ότι πρέπει να συμπεριφερθούν κόσμια και είναι αποφασισμένοι να στηρίξουν την ομάδα με τραγούδι και συνθήματα, ακριβώς όπως στο παιχνίδι πρωταθλήματος της 16ης Απριλίου. Το ΣΕΦ ήταν πραγματική έδρα κι αυτό τον κόσμο χρειάζεται η ομάδα και στο Ελληνικό.

Διαβάστε επίσης

«Τελικό χωρίς ακρότητες»

«Τελικό χωρίς ακρότητες»

Κοινό μήνυμα έστειλαν Θ. Παπαλουκάς και Δ. Διαμαντίδης ενόψει του τελικού, μέσω του blog που διατηρούν στην ιστοσελίδα της wind.

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...

Το όνομα των ημερών… Το ερώτημα του τελευταίου καιρού. Θα παίξει, δεν θα παίξει; Σε τι κατάσταση θα είναι; Όπως και να χει, ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα έχανε με τίποτα τον τελικό. Θα είναι εκεί, παρών και όπως πάντα θα δώσει και τη ψυχή του.

Στην Ιταλία ο Ράσο

Στην Ιταλία ο Ράσο

Στην Ιταλία θα υποβληθεί σε επέμβαση ο Ράσο Νεστέροβιτς ώστε να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό στον ώμο του. Σκέφτεται το τέλος της καριέρας του ο Σλοβένος σέντερ, όπως είχε σας ενημερώσει σχετικά ο «ΓΑΥΡΟΣ».

Συσπειρωμένοι στον στόχο τους

Συσπειρωμένοι στον στόχο τους

Τελευταία προπόνηση στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό και στον Πειραιά έχουν ξεχάσει τα προβλήματα, έχοντας επικεντρωθεί στον στόχο τους-Ένα βήμα παραπάνω ο Σπανούλης