Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τελικό χωρίς ακρότητες»

«Τελικό χωρίς ακρότητες»
Σάββατο, 14 Μαΐου 2011 - 19:43

Κοινό μήνυμα έστειλαν Θ. Παπαλουκάς και Δ. Διαμαντίδης ενόψει του τελικού, μέσω του blog που διατηρούν στην ιστοσελίδα της wind.

Οι δυο γκαρντ σε αυτό κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να συμβάλει με την παρουσία του στον τελικό να καταφέρει το άθλημα να ξανακερδίσει πίσω ένα μέρος των αληθινών φίλων του, μετά από αυτό το ματς.

Η ανάρτηση των δύο αθλητών:
«Ελπίζουμε ότι αύριο θα είναι μία μέρα όπου θα μιλάμε για μπάσκετ, τόσο πριν από τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, όσο και μετά από αυτόν. Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε σε όλους όσους θα έρθουν στο κλειστό του Ελληνικού, ότι το μπάσκετ είναι ένα όμορφο και θεαματικό παιχνίδι.

Ας απολαύσουν τον τελικό μέχρι τέλους χωρίς ακρότητες. Το μπάσκετ έχει πληγωθεί αρκετά από κάθε λογής περιστατικά βίας εκτός παρκέ κι εξ αιτίας αυτών απομακρύνθηκε από τις εξέδρες μεγάλη μερίδα των αληθινών φίλων του σπορ, αλλά και τα μικρά παιδιά. Ευχόμαστε μετά τον τελικό το μπάσκετ να έχει καταφέρει να ξανακερδίσει πίσω ένα μέρος των αληθινών φίλων του, αλλά και ν’ αποκτήσει καινούργιους φιλάθλους.

Να είστε καλά
Θοδωρής- Δημήτρης».

Διαβάστε επίσης

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...

Το όνομα των ημερών… Το ερώτημα του τελευταίου καιρού. Θα παίξει, δεν θα παίξει; Σε τι κατάσταση θα είναι; Όπως και να χει, ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα έχανε με τίποτα τον τελικό. Θα είναι εκεί, παρών και όπως πάντα θα δώσει και τη ψυχή του.

Στην Ιταλία ο Ράσο

Στην Ιταλία ο Ράσο

Στην Ιταλία θα υποβληθεί σε επέμβαση ο Ράσο Νεστέροβιτς ώστε να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό στον ώμο του. Σκέφτεται το τέλος της καριέρας του ο Σλοβένος σέντερ, όπως είχε σας ενημερώσει σχετικά ο «ΓΑΥΡΟΣ».