Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κρίστιτς στέλνουν οι Σέρβοι

Κρίστιτς στέλνουν οι Σέρβοι
Κυριακή, 15 Μαΐου 2011 - 16:46

Είναι κάπως άκαιρο, ίσως και άσχημο να το συζητάει κανείς την ώρα που η ομάδα προσπαθεί να συγκεντρωθεί στον αυριανό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Παρόλα αυτά, οι Σέρβοι υποστηρίζουν ότι ο Νέναντ Κρίστιτς θα είναι το καλοκαίρι μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού.

H ιστοσελίδα Sportske.net έκανε χθες λόγο για φλερτ του Θρύλου με τον Σέρβο σέντερ, ο οποίος είναι το αγαπημένο παιδί του Ντούσαν Ιβκοβιτς και ο μοναδικός NBAer που αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στην εθνική ομάδα. Ο Κρίστιτς μένει ελεύθερος, έχει ήδη ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τους Μπόστον Σέλτικς στους οποίους κατέληξε μέσω ανταλλαγής τον περασμένο Φλεβάρη και δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Το είχε κάνει τη σεζόν 2008-2009, όταν αγωνίστηκε για μερικούς μήνες στην ρωσική Τρίουμφ, πριν επιστρέψει στις ΗΠΑ για να γίνει ο βασικός σέντερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Ο ίδιος δήλωσε προχθές ότι ονειρεύεται ένα νέο συμβόλαιο για να μείνει στη Βοστώνη, όμως η ουσία είναι πως θέλει να παίζει σε ομάδα που θα του δίνει ρόλο βασικού. Στους Κέλτες βρέθηκε καταρχήν πίσω από τον Σακίλ και εν συνεχεία πίσω από τον Ζερμέιν Ο’ Νιλ, με αποτέλεσμα να κάνει μέτριες προς κακές εμφανίσεις από τον Απρίλη κι έπειτα.

Διαβάστε επίσης

Πατήστε τους και πάρτε το!

Πατήστε τους και πάρτε το!

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το... 3-0 και όπως πέρυσι να σηκώσει το κύπελλο κόντρα στον ΠΑΟ (18.30, Live στο gavros.gr).