Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Φτιαγμένος» ο Μίλος

«Φτιαγμένος» ο Μίλος
Κυριακή, 15 Μαΐου 2011 - 18:08

Οι παίκτες του Θρύλου είναι αποφασισμένοι να «μασήσουν» σίδερα στον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ένας από αυτούς που έχουν έξτρα κίνητρο είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ του Θρύλου εδώ και κάποιους μήνες αποτελεί το… μαύρο πρόβατο για τους απέναντι και απόψε είναι έτοιμος να δώσει απαντήσεις στο παρκέ. Πέρυσι ήταν αυτός που έβαλε κρίσιμες βολές και είχε σουτ μαχαιριές στην καρδιά των αντιπάλων. Φέτος η δίψα του είναι ακόμη μεγαλύτερη. Βασικές αφορμές για αυτό αποτελούν τα περσινά γεγονότα στο τουρνουά «Ακρόπολις» αλλά και ο αποκλεισμός από τη Σιένα, που πείσμωσε τους «ερυθρόλευκους».

Ο Τεόντοσιτς έχει θράσος, φιλοδοξίες και απαιτήσεις από τον εαυτό του, ενώ ο Ομπράντοβιτς θα προσπαθήσει να τον πνίξει με πιεστική άμυνα από την αρχή του τελικού. Ωστόσο, ο 24χρονος γκαρντ ξέρει καλύτερα ο ίδιος τι χρειάζεται να κάνει και αυτή είναι η ευκαιρία του για να τα καταφέρει.

Διαβάστε επίσης

Εικόνες από τον τελικό

Εικόνες από τον τελικό

Ραντεβού με την κούπα έχει ο Θρύλος. Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε και ο Ολυμπιακός διεκδικεί το κύπελλο Ελλάδος.

Πατήστε τους και πάρτε το!

Πατήστε τους και πάρτε το!

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το... 3-0 και όπως πέρυσι να σηκώσει το κύπελλο κόντρα στον ΠΑΟ (18.30, Live στο gavros.gr).

Κρίστιτς στέλνουν οι Σέρβοι

Κρίστιτς στέλνουν οι Σέρβοι

Λίγες ώρες πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, οι συμπατριώτες του Ντούσαν Ιβκοβιτς κάνουν λόγο για φλερτ του Θρύλου με τον σέντερ των Μπόστον Σέλτικς.